Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мира Баджева: Борисов е пред ИНФАРКТ! Все по-ясно вижда как Радев прави служебен кабинет и го ТИКВА В ЗАТВОРА!

Борисов се превърна в Доган (като олицетворение на корупцията и политическата нечистоплътност), с когото вече нито една политическа партия не иска официално не само да се коалира, но дори и публично да се допира. Борисов е в прединфарктно състояние, защото вижда все по-отчетливо как Радев прави служебен кабинет и го тиква в затвора. С конституционните циркове от днес и с цялото си поведение през последния месец той отчаяно търси политически гаранции, че ще остане неприкосновен и “карантиниран” след слизането си от властта – за да се радва спокойно на внуците и чекмеджетата си.

Мира Баджева

Изгледах днешното му обръщение към народа. И видях Борисов в най-слабото си актьорско изпълнение. Неубедителен, мразещ режисьорите и публиката си, разграничаващ се вътрешно от почти всяка дума, която казва. С онова интонационно кресчендо и с гримасите, които започнаха да го спохождат като издайнически тикове заедно с натежаването и залеза му. Няма да излезе нищо от тая работа с Конституцията и Великото народно събрание – да оглавиш бунта срещу себе си е стара номенклатурна (и макиавелистка) хватка, но при Борисов тя вече няма как да проработи.

И сега той натиска едно от последните останали копчета на таблото в апаратната. Но за да последва нещо от този бездарен монолог, трябваше отсреща да има субекти, оторизирани и петимни да преговарят. Такива обаче няма – опозицията и политическите й лидери, както и гражданите от улицата са оглушали за всички други негови думи освен “подавам оставка”. В този смисъл Борисов се превърна в Доган (като олицетворение на корупцията и политическата нечистоплътност), с когото вече нито една политическа партия не иска официално не само да се коалира, но и дори публично да се допира.

Борисов е в прединфарктно състояние, защото вижда все по-ясно как Радев прави служебен кабинет и го тиква в затвора. С конституционните циркове от днес и с цялото си поведение през последния месец той отчаяно търси политически гаранции, че ще остане неприкосновен и “карантиниран” след слизането си от властта – за да се радва спокойно на внуците и чекмеджетата си. Skandalno.net

Мира Баджева, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Мира Баджева: Борисов е пред ИНФАРКТ! Все по-ясно вижда как Радев прави служебен кабинет и го ТИКВА В ЗАТВОРА!

 1. Нели Отговор

  14.08.2020 в 22:22

  Ти пази Райчев, не бери грижа за Борисов

 2. Анонимен Отговор

  15.08.2020 в 0:23

  МУТРИ ВЪН ОТ БЪЛГАРОУБИЙЦИ КОНСТИТУЦИЯ НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ ОСТАВКА

 3. Иван,овпПМ Отговор

  14.02.2021 в 21:38

  Хора, бъдете бдителни! Този тарикат вече усеща че дните му са преброени и преди да падне от власт ще избяга с както направиха братя Галеви, Черепа и ще има да го търсим по света. Той има много покровители по света в бицето на фрау Меркел, мистър Тръмп, комшу Ердоган, па се има и къща в Барселона. Не трябва да го изпускаме нито за секунда и още вечерта на 4 април да бъде арестуван.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *