Велизар Енчев за Борисов: Ще позволим ли Мутрата на СИК да ни пише новата Конституция!

Някои съображения по повод изчетеното от Борисов днес телевизионно обръщение: – Авторството на текста не е на премиера. Изключено е челият само „Винету“ и псуващ като каруцар мутроподобен индивид с 5 думи в речника да е сътворил този пасквил:

Велизар Енчев

– Ползваната от премиера монтирана на тв-камерата машинка за идиоти, т.нар. аутокю е признание за интелектуална немощ и за още нещо – че Севда вече не е в играта и вероятно е заместена или от тенис-партньора му Харизанов, или от антрополога Харалан Александров, или от вносни пиар-експерти на любимите му немски фондации „Ханс Зайдел“ и „Конрад Аденауер“.

– С днешният си пасквил Борисов се помъчи да хвърли мост към Слави Трифонов, Христо Иванов и протестиращите на площадите или поне да ги вкара в междуособни сблъсъци, които да циментират режима.

– Претоплената идея за намаляване броя на депутатите до 120 сега може да срещне съпротивата дори на Слави Трифонов. При предстоящите избори шоуменът разчита на солидна парламентарна група, а при НС със 120 души ще има само шепа депутати.

– Вместо да се покая за коалиционния си позор с мафията ГЕРБ, електорално потопената ВМРО продължава да копае дъното. Скъсалият със здравия разум военен министър Каракачанов иска нова конституция с проваленото задължително гласуване и с пропадналата наборна военна служба. А с подкупващата идея за разширяване на президентските пълномощия същият Каракачанов очевидно и позорно се мазни на президента. За всеки случай.

– В крайна сметка целта на Борисов е една – да печели време и лазейки по корем изчадието му ГЕРБ заедно с ОП да се доберат до 2021-а, когато са редовните парламентарни избори, на които милионите от чекмеджетата им, спотайващите се зад гърба им олигарси и вярната им богато наплатена еничарска администрация пак ще купят вота.

– Но ако ГЕРБ, ОП, ДПС и Воля са купили и събрали 160 депутатски души за свикване на ВНС, това е парламентарен пуч, циментиращ Хунтата, която не само ще запази този компрометиран парламент, но и ще организира следващите избори.

– И кой нормален и почтен човек ще приеме една СИК-аджийска мутра, правосъден министър с видим интелектуален дефицит и шайка коалиционни пудели да пишат новата Конституция на България?!?

Оставка и Мутри, вън!

Велизар Енчев

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. С тази недомислена инфантилна хитрина „Харизматичният“ бандит пробва как и дали може да излъже недовоството. Не си дава сметка колко е опротивял на хората и в какъв взрив ще прераснат сегашните протести ако дръзне да го прокарва.

  2. Подкрепям изцяло! Не трябва да позволим на мутрата да ни се подиграва!

  3. Щом искате нова конституция – ето ви нова конституция – Президентска република! А ние ще изберем Радев за президент. А на мутрата дупето да му е яко, ако дотогава не избяга при своите покровители във Вашингтон.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *