2021! Западната империя се Срина! Русия и Китай минават в Настъпление!

Доживяхме политическата екзекуция на Горбачов – гробокопачът на СССР и световната социалистическа система.

Мекият спусък преди изстрела, който ще върне Украйна /Киевска Рус/ към руската сфера на влияние и Тайван към Поднебесната империя /китайския остров, на който разгроменият от Мао Дзедун прозападен контрареволюционер Чан Кайши се приютява/- така разчитайте втората среща на върха за последните 6 месеца между Путин и Си Дзинпун, която се проведе на 15 декември. Те не го артикулираха, но удариха върху масата историческата логика. Русия и Китай минават в настъпление.

Русия и Китай минават в настъпление.

Което означава ревизия на предателството на Горбачов. За недосетливите зам. – министърът на външните работи на Русия, Александър Грушко, поясни:

„Русия ще премине в режим на контразаплахи, ако НАТО не приеме предложенията ни за гарантиране на сигурността в Европа.“ А предложението на Москва е едно: изтеглянето на НАТО от Източна Европа. С една дума възстановяване на постсъветското пространство. Ако сте чели или чули нещо различно, съветът ми е – не слушайте и не четете какви ви ги дрънкат западните пропагандистки медии.

По отношение на Китай след властовото усвояване на Хонг Конг, следва същото и за изконната китайска територия Тайван.

О, да шефът на НАТО бил против.  О, да, САЩ също са силно против…

Искат си Горбачов. Политиката на свалените гащи и тържеството на западняшкият расизъм, чийто пик се разрази в началото на 90-те години – ние англо-саксите сме висши и командваме, а вие славяни там някакви и вие там от Азия сте низши и изпълнявате.

Това обаче вече не работи. Защото, ако работеше, нямаше ген. Тед Уолтърс, главнокомандуващ войските на НАТО в Европа, да поиска днес неформалното анексиране на България и Румъния чрез поредния епизод от постоянно увеличаващото се военно присъствие на НАТО. Англо-саксите Панически се опитват да съхранят част от плячката, заграбена с помощта на Горбачов. Същевременно САЩ, Канада, Австралия, Великобритания правят фронт срещу Китай в Тихоокеанската зона заради Тайван. Не че Тайван е толкова важен. Но налагането на власт е жизненоважно за западняшкия расизъм. Другата причина за AUKUS е да се опитат да блокират китайската търговия и доставки на ресурси по море – блокирайки проливите през Индийския океан за Африка и Европа. Понеже изгубиха икономическата надпревара с поднебесната, сега западните бандити се опитват да я катурнат с полумоенни и военни мръсни средства.

Ако не можеш да командваш и да се налагаш, няма как да си по-висш – това е девизът на западняците през последните 4 века. И те се налагат на всеки по-слаб на планетата с всички налични средства. Инак, останат ли сами на себе си – ги чака глад и обезличаване.

Светът на Горбачов обаче се срина. Експанзията на Запада на Изток приключи. Последната надежда на САЩ и компания е военният ботуш. Явно санкциите, износът на цветни революции и хибридните войни не бяха ефективни срещу Русия и Китай, щом на западняците сега им се налага да използват по-скъпия и много по-рисков метод-военният.

Мекият спусък обира луфта преди ударникът да бъде освободен за изстрел. Това състояние е временно- направиш ли това движение, или стреляш, или се отказваш.

Мислите ли, че Русия и Китай ще се откажат да се защитават? Така или иначе Западът ги обгражда, души, мачка… Няма смисъл да чакат захватът на врага да стане смъртоносен.

Историята го доказва. От 12 век насам имаме 12 руско-шведски войни за контрол на Балтика-Северния търговски път. С променлив успех, но в крайна сметка Русия доминира. Дори откъсва Финландия от шведската империя-1808-1809 г.

Сега НАТО превръща Балтика в плацдарм за удари срещу Русия. Норвежкият военен министър предупреди : „… недейте….“ Столтенберг не разбира и не чува. Вероятно защото учи история от учебник за незрящи на Сорос. Става въпрос за контрол на Северния търговски път, който е жизненоважен за Русия.

Южният търговски път – това е северното черноморие, Крим и Кавказ. За 241 г. Русия е водила 12 войни с Османската империя. С променлив успех, но в крайна сметка, победно. Кой малоумник от Вашингтон си въобразява, че в 21 век руснаците ще си свалят гащите и ще кажат: „Онождайте“!?

Централноконтиненталният търговски път, славянството, житницата на света, там, където е Украйна, Киевска Рус, защо да бъде отстъпен? Защото някаква застаряла дама-военна министърка в Германия, плаши руснаците със санкции. Със стопиране на Северен поток 2. С изваждане на Русия от западняшката разплащателна система. Че той самият Путин се опитва да се измъкне от тази разплащателно система и го постига чрез партньорството си с Китай и невероятния си златен резерв-номер едно в света. В продължение на цяла година Русия може да се разплаща само със злато. А когато златото свърши, за какво им е на руснаците да кротуват?

А санкциите? Че те не са спирали от революцията на Ленин досега. Прословутият Голодомор в Украйна-в началото на 20 век, е дело на западняшките санкции. За да не се развива индустрията на СССР, блокират всичко експортно с изключение на износа на зърно, защото все пак Западът трябва да яде и пържени филийки. Сталин е имал една единствена експортна стока-зърното от Украйна. Ето ти фатален дефицит, предизвикан от човеколюбивия Запад. Радетелят на спазването на човешките права. Другият изход за СССР е бил капитулация.

Че те руснаците, ако капитулираха, нямаше да бъдат най-голямата държава в света.

Няма да се учудя, ако Горбачов бъде открит обесен или облъчен с радиация в едно от именията си в Германия или САЩ. Символно послание в стил КГБ. Тези резиденции са му 30-те сребърника, с които бе купен, за да направи най-лошата сделка в историята: „…. Ние отстъпваме, даваме всичко. Вие настъпвате, взимате всичко. ..“

Най-простият циганин да хванеш и да го пратиш на преговори с Рейгън ще се спазари :“…. Ние закриваме Варшавския договор и отстъпваме, вие закривате НАТО и отстъпвате…“ Справедливо е, паритетно и ползотворно. Другото е линч на Мечка и Дракон. А те убиват и в смъртта си, ако нямат друг изход. Skandalno.net

Милен Милушев, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *