Яна Маринова с нос, изваян от пластичен хирург

Яна обръч1И Яна Маринова е лягала по ножа на пластични хирурзи, призна самата тя.

Досега никой не знаеше, че носът й е претърпял ринопластика, но се оказа, че се е случило. И то не по каприз на актрисата. Тя си харесвала обонятелния орган, както и цялото си тяло, но по време на каскада в чужд филм паднала жестоко и си счупила носа. Те не се изплашила от кошмарната болка и рукналата кръв, а от факта, че може да остане със сплескан нос.

Веднага била откарана в реномирана клиника, където сръчен хирург й направил пластика. Нямало нужда да изтънява, или изпилява, тя си искала стария израстък на лицето.

Освен това единствено съм си правила интервенция за повдигане на бюста, но не съм си слагала силикон. Обичам естествените неща, категорична е актрисата. Заради професията си и затова, че се хвърля в екстремни сцени, тя неведнъж е била с разтегнати сухожилия и цялата в синини, но геройски изтърпявала всичко.

В предаването „И аз го мога“ Яна си избира най-трудните, но и най-грациозните номера. Там тя се контузи поне десетина пъти, но стоически издържа, докато останалите участници окапват един след друг.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *