Чудо! Боби Кристина излезе от кома!

Боби КристинаДъщерята на Уитни Хюстън излезе от комата, въпреки че лекарите не даваха никаква надежда.

„Боби се събуди!“ – възкликна бащата Боби Браун,  цитиран от сайта американското издание „Дейли нюз“. Браун  не съобщава дали дъщеря му е дошла  напълно в съзнание, или просто е проявила признаци на живот.

„Тя ме наблюдава“, казал бившият съпруг на Уитни Хюстън, което може да се тълкува по различни начини: или, че е отворила очи, или просто духът й е там и го наблюдава с очакване. Другите роднини на Боби засега не потвърждават щастливата вест. Те са доста по-предпазливи, особено леля й, който пък преди време я обяви за умряла.

На 31 януари Кристина Браун бе открита полумъртва в безсъзнание във ваната в дома си край Атланта, цялата в рани. Тръгнаха слухове, че преди това е била бита жестоко, а после погълнала голямо количество наркотици.  Лекарите я вкараха в изкуствена кома, а мозъчната й дейност беше спряла и фактически я водеха в мозъчна смърт.

 В края на март стана известно, че тя е била прехвърлена в рехабилитационен център, тъй като болницата не можела да направи нищо повече за нея. Новината, че се е събудила предизвика недоумение у лекарите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *