Любовникът на Азис станал милионер на гърба му

Азис МайкълДълбоко критото гадже на Азис от няколко години Велизар Методиев, е не само негов партньор в леглото, но и бизнеспартньор.

Русенецът е този, който  задкулисно води финансите на фолкаджията, дава му съвети за инвестиции и покрива данъците му.

Покрай  всичко това  той е увеличил сметката на любимия си, но е напълнил и своята банкова сметка, твърдят приятели на любовника. Велизар вече е горд милионер, след като бърка безнаказано в касата на певеца. За три години с Азис  той си купил последен модел „Мерцедес“, а преди това пък  луксозен апартамент в тих квартал в столицата.

Велизар доста бързо се издигна от охрана на Азис  до негов финансов директор и импресарио. Всеки припечелен лев от трудолюбивата звезда преминава през ръцете му, той то инвестира и прибира сериозни комисионни, коментират хора, близки до певеца.

Изпълнителят на „Целувай ме“ толкова бил влюбен в импресариото си, че му позволявал всичко, включително и  да го върти на малкия си пръст. Още в началото на връзката им стана скандал, в който мъжагата яко напердаши певеца и така заявил категорично кой е силният и шефът в отношенията им. Макар че  тогава пребитият Васил  изгони Велизар от дома си, само след две седмици  му се примолил да се върне. Отношенията им били „Мразя те-Обичам те“, но  идолът чинно  се подчинявал на командите на възлюбления си.

Причина за  запознанството между двамата  бил Ванко 1. Срещнал ги преди време с идеята Велизар да бъде охрана на Васко, но бързо се издигнал до негов доверен любовник, коментират от гилдията. Русенецът обаче редовно изневерявал на фолкаджията  с жени и дори а имал тайна квартира, като делял наема  с Ванко 1, а там двамата водели различни девойки – еднодневки.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *