Юрий Подоляка: До 1 година САЩ и ЕС ще Фалират! (С ВИДЕО)

Днешното решение на Руската федерация да продава газта и петрола си само срещу рубли е част от голяма схема и договорка между Русия, Китай и Саудитска Арабия, която само за 1 година ще фалира САЩ и ЕС. Ето така съвсем скоро ще се разпадне еднополюсният световен ред на планетата. Това твърди в свой видео коментар един от най-популярните руски анализатори Юрий Подоляка и разкрива подробностите

ВИЖ ТУК:

https://youtu.be/BI-k_KFgwK0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Този ход се обмисля от Русия и китай от години – това не е решение, продиктувано от конюнктурата. Драконът и Мечката умеят да изчакат подходящия момент. В наалото на военната офанзива Дмитрий Медведев ни приветства с 4добре дошли“ в новия свят. Френски наблюдатели го нарекоха „постзападен“. Изненадани са само хората „на уж“, мислещите са насно с логиката на събитията.

  2. Всички усилия на подлогата Зеленски не са за защита на страната си, а за съсипване на Русия, за което по поръчка на Байдън, той убеждава всяка европейска страна да увеличава санкциите, без да си дава сметка, че на всяко действие, руснаците отговарят бързо и адекватно. Комикът не се съгласи да признае Крим за Руски, щото това беше най-сладкото парче, което Байдън искаше да прилапа като десерт след майданския преврат, да си инсталира една военна база още по-голяма от тая в Косово и да държи Русия за врата. Е не стана и сега цяла Европа ще плаща, барабар с България.

  3. Янките яко ще ритат преди да ритнат камбаната. Дано не отнесем някой къч.

  4. Точно на 9-ти Май, Путин ще бъде изненадан! Червения площад ще гори в „ядрено-червен“ цвят!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *