Митрофанова: С любопитство наблюдаваме призивите на българските власти за Отказ от руския газ! Тази Глупост ще Унищожи икономиката ви!

„С любопитство наблюдаваме зачестилите призиви на българските първи държавни лица за пълен отказ на България от ползването на руски енергоносители, както и странни обвинения от същите спрямо нас в това че сме отприщили някаква „газова война“. Това коментира руският посланик Елеонора Митрофанова в редовния си брифинг днес. „Не разбираме в какво се изразява тази „война“, при положение че Русия не е спряла да доставя енергийни ресурси съобразно договорите в пълен обем“, допълни тя.

Митрофанова обеща и ответна реакция на решението на нашето Външно министерство да изгони 10 руски дипломати от България. Тя нарече този акт „свеждане до минимум на целият спектър от руско-българските отношения.“

Руският посланик предрече и енергийна катастрофа за България ако страната ни се откаже от руския нефт и газ. И добави, че същото важи и за цяла Европа. Европа се е запътила към тотална енергийна катастрофа, след която ще си спомня с носталгия днешните цени на руската енергия. За средностатистическите европейски граждани това ще е икономически колапс. Ще им е все по-трудно да пазаруват, да зареждат колите си и да си плащат битовите сметки“, коментира Митрофанова.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Според нея гражданите на страните, чиито лидери се готвят да се откажат от руските енергийни ресурси, трябва да бъдат добре информирани за това до каква степен ще спадне качеството им на живот „заради тези безотговорни действия на техните ръководители“.

„С оглед на безотговорната финансова политика на САЩ и страните от ЕС, валутите евро и долар са девалвирали. Затова оттук-нататък сделките с руското „синьо гориво“ ще се извършват в рубли. Този нов ред на разплащане ще се отнася само до страните, влизащи в списъка на неприятелските за Русия държави, част от който е и България“, каза тя.

Митрофанова коментира и изгонването на руски дипломати от страната ни. „Преди дни българското МВнР обяви поредно изгонване на руски дипломати. Броят на колегите ни, обявени за „персона нон грата“, този път ни изуми с мащаба си. Тази поредна агресивна стъпка я разглеждаме като ясно изразено намерение на официална София да се сведе до минимум целият спектър на руско-българските отношения. Този враждебен демарш в скоро време ще получи съответна оценка и адекватна реакция от Русия, която ще очертае новия дух на двустранните ни отношения“, каза нейно превъзходителство Елеонора Митрофанова. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Време е да се скъсат дипломатическите отношения с ЕС’
    Да се признават само независимите държави.На който не му харесва да заминава на майната си.

    • Петков и Сорос си докараха цяла армия укроорганизми и ние – българите тръгнахме бързо и категорично по украинския сценарий. Тези укропитеци с нацистки възгледи ще останат в България, те са крайно агресивни русофоби.
      САЩ им създават безпрецедентни за българите условия на живот в България, за който туземните българи ще са длъжни да плащат петзвездният им лукс и да им дават джобни. Едно четиричленно семейство от тези укроорганизми получава безвъзмездно 4800лв. на месец от нашите пари.
      До момента в България са влезли около 200 000 и се очаква бройката им да се утрои. Това е цяла нациармия, която ще насажда омраза към всичко руско, страх у всеки дръзнал да се нарече русофил, което ще превърне България от русофилска в фанатично русофобска.
      Важна за краварите-убийци е крайната цел, а тя е създаването на развиващ се антируски фронт в България и приемането безконтролно на милиони антируски организми и подмяната на коренното население, създава условия за откъсне окончателно българското общо цивилизационната привързаност към Русия.

  2. Трябва само да изгоним янките и целият спектър взаимоотношения ще бъде възстановен в цялост.

  3. ПОСЛАННИК МИТРОФАНОВА ИМАТЕ НАРОДНАТА НИ ОБИЧ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД СМЕ С ВАС И ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС БРАТУШКИ НАТО ЕС САЩ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ МРАЗИМ ВИ ОБИЧАМЕ ПРАТСКА РУСИЯ И ТОВА Н И К О Г А НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ ДОКАТО ИМА БЪЛГАРИ НА СВЕТА

  4. Господи, благослови Всемирното Бяло Братство, което сега присъства между българите и славянството. Укрепи Духа му. Дай вяра, упование и надежда в Теб на тия, които следват Твоя път, да се съвземат и да Те славят през всичките векове на бъдещето.
    Стори, Господи. Боже наш, това заради великото Си име, с което си знаен през всичките векове горе на Небето и долу на Земята. Направи да се освети името Ти пред всички ония, които спъват Твоето свято Дело и да знаят, че Ти си само Един, в Когото няма измяна и Който си всякога силен да помагаш и да избавяш.
    Разпръсни враговете на Твоето Царство, Господи, от пред Лицето Си и ние ще Те славим с чисто сърце. когато ни помогнеш да превъзмогнем и прогоним лукавите духове на ада, които искат да развалят Твоето свято Дело.
    Ти, Господи, сам действувай сега с крепката Си ръка. Стори това заради Господа нащего Иисуса Христа, чрез Което име Ти си благоволил да Те призоваваме.
    Нека управляващите в този народ да познаят, че няма друг Господ и Бог освен Тебе. Ти си само Един.
    Амин
    Всемировият учител Петър Дънов

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *