Ще молим Русия да ни защитава от исляма!

Нато протестМоже да дойде  ден, в който  повечето жители от Европа ще тръгнат  да се спасяват от религиозни фанатици в Русия. И буквално  да молят тази голяма страна за помощ.

Това пише чешкият журналист Ладислав Кашука в своя портал Czech Free Press.

Скоро  може да се създаде такава ситуация, когато и християните, и атеистите ще трябва да бягат от ислямските фанатици от страните, в които са ги приели в началото уж като имигранти и уж от хуманност. А после ще настъпят безредици,  ще горят улици и къщи и ще бъдат унищожавани културни паметници” – пророкува журналистът.

Подобно нещо вече стана  с иракските и сирийските жители, пише той.

Кашука твърди, че „планът за масово преселение на народите” се е зародил в главите на лидерите на западния свят.

„Те искат  да хвърлят света в насилие и хаос, като после  с цел „нормализиране на ситуацията” ще бъдат  въведени нечувани досега тоталитарни порядки – шпионаж,  системи за видеонаблюдение,  масово подслушване на телефони, даже  и до чипиране на населението” – твърди  журналистът.

Може да дойде  ден, когато мнозинството все още нормални, но не много богати жители на Европа да се спасяват в Руската федерация, и ще молят тази нормална  и богата страна за помощ и за покрив. Най-богатите ще избягат в САЩ. А Русия е последната силна и богата европейска страна, която е  в ЕС, която не  слуша заповедите на смахнатите от Брюксел, (които пък изпълняват тези на други безумци от Вашингтон) и която единствено ще има достатъчно място да приеме толкова много хора. И едновременно с това с  армията и силата си ще съумее да защити своите граждани от хаоса, който ще  следва бегълците по петите.” – категоричен е журналистът.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *