Прясно сгодените Ники и Алисия се скараха жестоко в Гърция

Ники Михайлов салфеткиНа романтичната почивка, която Ники Михайлов организира в чест на сдобряването си с Алисия и даже й предложи пръстен, не всичко било целувки и рози.

Двамата жестоко се скарали, а скандалът го вдигнала певицата. Причина пък станала третата във връзката им – мощната кола на вратаря. Той качил любимата си да я повози и направо й изправил косата. Ники е любител на високите скорости и започнал да бръмчи по гръцките шосета с 250 километра в час. Ася изпитвала луд страх от безразсъдното му шофиране и се развикала, че ако ще се самоубива, да го прави сам, а не заедно с нея, защото тя има дете.

Бясната фолкаджийка го помолила да спре, слязла насред полето и казала, че ще се върне на автостоп. Тя даже се разплакала от страх, тъй като имала фобия от лудото му каране. С прегръдки и целувки гологлавият вратар я успокоил и я върнал в наетата от него вила, но карайки внимателно. Сдобряването завършило в леглото и Алисия се успокоила.

Ники отдавна е известен с навика си да кара бързо и безразсъдно. Преди години той катастрофира на магистрала „Тракия“ и изтърва мач на националите. В София пък с друга кола се обърна по таван и се приземи върху трамвайна линия. Засега лудориите му се разминават без сериозни наранявания, но Алисия винаги изпитва луд страх, като научи, че той тръгва нанякъде с една от многобройните си коли, които пък са му мания и хоби.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *