Преслава падна на колене пред Цуни, иска си го обратно

Плеслава слабаПреслава изпаднала в депресия от липсата на сериозен мъж и спонсор, шушукат нейни приятелки.

След като Бирмата я напусна и даже й опакова багажа и го изпрати в дома й  с куриер, Преси  го кара сама, или  само на се*с за една нощ, сред като бе откраднат и любимия й вибратор.

 Сърцето й обаче отново трепнало на рождения ден на нейния  бивш благодетел, любовник и солиден спонсор – бизнесменът Цветелин Маринов с прякор  Цуни. Той  събрал приятелите си в пловдивска чалготека, където купонясвал с гаджето си.

Преслава, като вътрешен човек,  била поканена да изпее няколко от най-хитовите си парчета, обаче съвсем не  се задоволила с това да е част от персонала.

Певицата не спряла да се навърта около рожденика, надвишавайки нормата на песните,  като се опитала да разтопи ледовете между тях с прочувствените си балади. Тя  дори изпяла една песен на колене пред него, а в паузите открито му се натрапвала и натискала.

Поведението й  изнервило леко Цуни и яко  вбесило дамата до него, която настоявала певицата да си ходи. Към края на вечерта Преси загубила мярка от погълнатия  алкохол или пък от белите вещества, с които понякога леко прекалява. Последвал скандал между бившите влюбени, но приятелите на Цуни се намесили и деликатно отстранили на нейната маса пощурялата фолкаджийка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *