Джизъса ще се бракува на нос Калиакра

Благо и Есмер голямаКаварненският кмет  Цонко Цонев лично ще свърже в брак бившия ни футболен национал Благой Георгиев и годеницата  му Есмер Омерова.
Очаква се сватбата да е през септември, а тържеството да се проведе на романтичния нос Калиакра, пише България днес.
“ Ако поискат, ще ги оженя, разбира се – каза Цонев. Но повече подробности не зная, те са си наели агенция, която движи нещата и ще са изненада за всички гости.“

От години двойки  през пролетта и лятото се вричат във вярност точно  сред руините на древната крепост. Сватбените агенции организират и тематични партита, като обличат  гостите  в костюми, например на пирати или приказни герои, според тематиката, избрана от младоженците.

Докато беше в България, бъдещото семейство е оглеждало и двете голф игрища между Каварна и Балчик  за купона след церемонията. Предимството им е, че има  леглова база, където гостите могат да бъдат настанени. Въпреки че там цените са доста високи за средностатистическия българин, но  за празничната дандания е отворен и изобщо не е проблем за Благо.

Очакват се над 500 гости от България и Русия да пристигнат за събитието. Най-важният и високопоставен  ще е президентът на Чечня Рамзан Кадиров, който  е фаворит за кум на щастливата двойка. Благо е в отлични отношения с Кадиров и той даже се съгласил  участва и в биографичния филм за футболиста.

За музикалното оформление на церемонията ще се погрижи най-актуалният руски музикант в момента Тимати. А Лоу Дийп Ти,ще пристигне специално от Великобритания. Какъв ще е хонорарът им, дори не смеем да си представим.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *