Шок! Станишев поиска незабавна оставка на кабинета и избори в края на юли

Станишев голямаНезабавна оставка на кабинета и избори до края на юли  поиска Сергей Станишев  на провеждащия се днес пленум на партията. Края на юли бил напълно възможен срок, допълни той. Посочването на тази толкова близка дата  вся смут в залата и шашна присъстващите на пленума.

На изборите за ЕП нашата партия се представи зле, заяви Станишев. Ние не се справихме, не проведохме добра кампания, не мобилзирахме хората да гласуват и изгубихме.

За нас тази загуба е болезнена, призна той и изтъкна, че загубата за него е най-болезнена. За всички нас резултатът на евровота беше напълно неочакван, коментира Станишев.

Всеки ден чета и виждам огромната помия, която се излива върху нас, обърна се соцлидерът към своите съпартийци.  Всички  се опитвали да превърнат БСП в изкупителна жертва за всичко, което се случвало досега  в държавата.

Аз няма да позволя БСП да бъде  непрекъснато унижавана, обругавана, да си бърше всеки ръцете с нея да я изтиква в ъгъла, заяви той. Според него БСП имала сили  да се бори за левите идеи и трябва да го направи. По повод на внезапния развод с ДПС, Станишев каза – ние сме толерантни, ние сме коректен партньор,  но това не е   повод за притискане и извиване на ръцете. С което намекна, че ДПС е поискало прекалено много власт в държавата след резултата си на евроизборите. Такава власт няма да позволим да бъде дадена, затова ще дадем веднага оставка и ще поискаме избори в името на България.

Колкото по-бързо се проведат те, толкова повече политическата обстановка ще се изясни и нормализира. Готови сме да дадем властта на тези, които честно я спечелят и да покажем характер, каза Станишев. Никой не може да ни размахва пръст и да ни поставя условия как да работим, категоричен бе той.

ВИЖ ВИЕДОТО:

http://youtu.be/J51ScK-GGKI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Горкичкия не разбра че хората гласуват за Борисов и против Станишев.Тия приказки са да остане още начело на партията която си отива заради него.

  2. ТОЗИ ГАД И ПРЕДАТЕЛ СТАНИШЕВ Е ЕДИН ОТ ВИНОВНИЦИТЕ ЗА ПРОВАЛА НА ВСИЧКО ДОБРО В БЪЛГАРИЯ! ПО-ДОБРЕ ЩЕ НАПРАВИ ДА СЕ ОТТЕГЛИ ОТ ПОЛИТИКАТА И БЕЗ ТОВА ДОСТА ПАРИ ОГРАБИХА / ТОЙ И БРАТ МУ /И НИКОГА ДА НЕ ДАВА СЪВЕТИ , АКО ИМА МАЛКО УМ И СЪВЕСТ ! МЕРЗАВЕЦ ОТ НАЙ-ДОЛНА ПРОБА!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *