Челен опит: bTV пусна пор*о по време на новините

Юксел порноКъсна емисия на новините по bTV с водещ Юксел Кадриев, излезе буквално  с едни гърди напред. Точно това забелязаха опитните репортери и агенти  от „Господари на ефира“.

Докато водещият Кадриев чете делово новините и коментира събитията от изминалия ден, на монитор зад гърба му се вижда ясно как дама с много пищен бюст  си сваля потника,  заголва своите щедри прелести, а след това започва да ги опипва и мачка страстно.

Представлението две в едно продължава по време на целите новини.

В случая едва ли Юксел си е забравил включено развлечението, което е гледал, докато чака да започнат новините. Най-вероятно дежурният екип си уплътнява работното време с еротични гледки, докато му мине дежурството.

Хора от телевизията твърдят, че някои от операторите просто били маниаци на тема филми за възрастни и непрекъснато ги запали в апаратната. Цяло чудо е, че още не е пуснат на цял екран някой горещ филм, от който ченетата на пенсионерите ще опадат.

Кадриев пък се държал на положение и подобни филмчета гледал само вкъщи и то с малко по-други артисти в нажежените до червено сцени.

ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/iTUbZWGV3tk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *