Емануела нарече бившия си досадна гъсеница

Емануела и Никола„Ако искам да видя пеперуди, истински и красиви пеперуди, задължително  трябва да изтърпя няколко досадни  гъсеници. Аз  моите вече си ги изтърпях, дълго даже ги търпях  и сега си чакам принца.“, написа в профила си Емануела.

Краткото, но доста съдържателно излияние  на певицата явно е по адрес на бившия й съпруг Никола. След като бе изобличен в изневяра и изхвърлен, той сега чак разбрал какво е загубил и в момента страстно ухажва певицата с надеждата, че тя пак ще го прибере

Сватбата, на която телевизионните зрители  станаха неволни  свидетели, беше доста помпозна, кичозна  и досадна, но двамата я направиха в името на рейтинга на ТВ7, а се говори, че и младоженецът захлебил някой лев хонорар. Обичайните лустросани  пожелания двойката  да остане заедно до края на живота си в мир и любов не се превърнаха в реалност и по-малко от година след бракосъчетанието разводът стана факт.

Желанието на родителите на Никола той да се върне в Лондон и да си дозавърши образованието, не се сбъдна. Синчето им не излиза от кръчмите с компанията си, а в свободното си време забива мацки по интернет. Сега обаче „гъсеницата“ отново се готви да налази бившата си. Причината е в  новата  любов на синеоката  брюнетка – милионерския син на Динко Динев.

Едва тогава бившият съпруг се сетил, че изтървал питомното и хукнал да гони дивото. Но питомното категорично не го иска повече в живота си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/eV87DJombY0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *