Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Аурадиагностикът Диляна Велчева: Снимали сме аурата на Сергей Станишев! ИНТЕРВЮ

Диляна Велчева е специалист по аурадиагностика, завършила e курс на обучение към Украинската школа „Ауралайф“. Та е икономист по образование. Нейният интерес към изучаването на човешкото биополе се появава в резултат на знанията й по медитация и йога. След усвояването на енергийните центрове и пoзначението на характерните цветове на аурата на човека Диляна Велчева се насочва към т.нар, енеренергийна психология, изучаваща взаимовръзката между физическия дисбаланс и психоемоционалното състояние на човека.

Диляна Велчева

Диляна Велчева

– Госпожо Велчева, какво е аура?
– Аурата е енергийното поле, което свети около човешкото тяло. Това поле се създава като се генерира енергия в чакрите, като всяка една от тях има своя роля в създаването и поддържането на аурата. Формата която трябва да приема аурата е форма на яйце. Тя трябва да е разпределена равномерно около тялото ни – над него, под него, пред него, зад него и отстрани. За перфектна аура се приема тази, която е на разстояние от около 70 сантиметра до 1 метър от тялото.

Хората имат един или два основни цвята, в които свети аурата им. Това зависи от активността на техните чакри. Така например, ако на човек най-активни са пета и шеста чакра, аурата свети в нюанси на синьото.

Когато чакрите са блокирани или увредени, аурата става доста слаба. Когато аурата на човек е свита, тя блести на разстояние близо 30 сантиметра от тялото му. Когато тя е свита, го кара да се чувства скован и притеснен, също така намалява защитните сили на организма му.

Сергей Станишев

Сергей Станишев

Ако вашата аура е прекалено обемна, тя би могла да се разполага дори на повече от 2 метра разстояние от тялото ви. Но и двата вида аура не са перфектни. Прекалено обемната аура може да се усеща от околните като прекалено натрапчиво присъствие, дори да дразни, а също така попива емоциите на всички, които попадат, в нея. Хора с твърде отворена аура често са по-агресивни от другите.

– А какво всъщност представлява снимката на аурата?
– Тя се прави със специална апаратура, наречена ауракамера. Човек поставя ръката си върху набор от сензори и на екран се показват неговата аура и основните му енергийни центрове – чакри. Апаратът, който използваме в нашия център, е руски и е разработка на голям брой учени. Най-общо учените са установили, че всеки пръст е свързан с определена чакра, която пък от своя страна е свързана с дадени органи, жлези и нервни центрове. Графиките ясно показват коя чакра работи с „претоварване“, къде енергията е блокирана и с коя сфера от живота на човек това може да е свързано.

– С какво помага подобна снимка на аурата?
– След като излезе снимката, правим оценка на аурата като цвят, форма, размер, насищане, съчетание с други цветове и точни заключения въз основа на тези показатели. Най-важното, което може да разберете от състоянието на своята аура и чакри, е какъв тип човек сте, кои са вашите заложби и таланти, в коя сфера е най-добре да се развивате. Става ясно също как да се преборите със слабостите и дали имате емоционални проблеми, какво е здравословното ви състояние

– Идвали ли са известни личности във вашия център за снимка на аурата си?
– Да, снимали сме аурата на г-н Станишев и други политици. Идвали са и музиканти като Дидо и Митко от Д2, Стела от „X фактор“, Йорданка Благоева, тенисистката Сесил Каратанчева. Правили сме снимка и диагностика на известни водещи от телевизията.

– Може ли аурата на човек да се замърси или смеси с тази на друг човек?
– Да, има определени хора, които страдат от липса на енергия и при контакт с тях вашата енергия буквално може да се влива в тях. Ако човек остане без енергия за повече от месец-два, най-слабите му органи излизат извън ритъм и се стига до заболявания. За съжаление това е абсолютно реално и често хората се чудят откъде им е дошло. Най-добре, за да се предпазите от подобни проблеми, избирайте с какви хора контактувате. Тези, които ви карат да се чувствате жизнени, да се усмихвате, да имате нови идеи и желания, с които очаквате да се срещнете отново, ви допадат енергийно. Хора, които идват при вас само когато те имат нужда от нещо, ви разболяват. Най-общо, следете как се чувствате, когато след среща се разделяте с даден човек. Ако той ви е поставил „задача“, с която ви се иска възможно най-бързо да се захванете, това е положителна енергия. Ако той ви е поставил „задача“, за която не ви се иска сега да мислите, искате да отложите за възможно най-дълго време, това е негативна енергия.

– А може ли да се чисти аурата?
– За да имате чиста аура, колкото и банално да звучи, трябва да поддържате светли мисли в главата. Негативните мисли и „лошите сценарии“ свиват и замърсяват аурата. Стресът също е голям вредител – ако човек живее под стрес, аурата му се накъсва и изтънява. Важно е също доколко здравословно живеете, откажете се от всички вредни навици като прекалено пушене, твърдия алкохол, честата употреба на месо, липсата на движение. Бъдете умерени във всичко и аурата ви ще е благодарна. Има специална техника, с която също може да си чистите аурата. В момента, в който се прибирате вечер вкъщи, преди да отворите входната врата, си представете как аурата ви се изпълва с кристално бял цвят, който се излъчва от сърцето и се разширява като балон около тялото ви. Мисловно разширете балона до метър-два от тялото ви, след което го „изпукайте“. Казва се, че по този начин човек се изчиства от всички негативи, натрупани през деня. Използването на сол по време на душ също изчиства аурата.

– Защо не можем да виждаме аурата си?
– Много дечица, които идват при нас, казват, че виждат аурата. „Мама е лилава“, каза едно момиченце на 4 г, след което мама наистина се показа в лилаво. Най-вероятно ние, големите, не виждаме аурата защото от малки са ни казали, че тя не съществува.

– Какъв цвят е аурата на добрите хора?
– Цветът не е определящ за добротата. Той по-скоро показва характера на човек. Хора обаче, които са изключително чисти и добри, се показват в ярки, светли цветове. Тъмни участъци показват наличието на застояла или негативна енергия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Аурадиагностикът Диляна Велчева: Снимали сме аурата на Сергей Станишев! ИНТЕРВЮ

  1. бай Рашо Отговор

    25.02.2014 в 11:57

    Ако се приближиш до болен,чакрите ти се разболяват а като видиш сметките в пощенската кутия чакрите ти изпушват.Добре че не се виждат чакрите,сигурно са много грозни и дебели като животът ни.Хайде стига с глупостите на психично обременени хора които не могат нищо да правят в живота си освен да редят ,,чакри,,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *