Шок! Румен Радев бил Руски Агент! Ето доказателствата:

Президентът Румен Радев работел подмолно срещу България и в полза на Русия. Това намекна в интервю предшественикът му Росен Плевнелиев. И не само.

Росен Плевнелиев заяви, че Радев има двойни стандарти и говори едно, а върши друго. И спретва политически интриги в държавата!

„Аз съм добър човек по душа и знам, че президентската институция е много важна и не бива да се кара с властта и правителството, а Той точно това прави. Длъжен съм да го спомена.“ – каза преродената ирландска пастирка. „Затова тук, пред вас, споделям своите дълбоки притеснения от начина, по който действа президентската институция в някои направления.

За една година Радев наруши три неща във вътрешно-политически и международен план, а това показва, че не е силен президент и няма необходимия международен авторитет. Той демонстрира двойни стандарти“, повтори Плевнелиев.

И веднага даде пример: „Двоен стандарт бе демонстриран когато Радев подкрепи санкциите срещу Русия и подписа решението на ЕС в Брюксел, а после и в Полша. А след това покани Путин на тържествата за Трети март. Това какво е ако не извъртане и увъртане спрямо европейските ни партньори. Едно подписва, друго прави… и така олеква много на международната сцена, което пък не е добре за България“, загрижи се Плевнелиев.

Същото направил Радев и със СЕТА- споразумението за свободна търговия с Канада. Докато Джъстин Трюдо – министър-председателят на Канада бил един от младите, уважавани и здравомислещи лидери на планетата и демонстрирал изключителни качества и морал, за нашия президент не можело да се каже същото. Радев подмолно дал СЕТА на Конституционния съд и заявил, че нарушава правата на българските потребители и търговци.

„Защо той не излезе пред хората и не каза ясно: Аз съм против СЕТА, а прати това направо в съда“, попита обвинително Плевнелиев и заяви, че това също е двоен стандарт.

Този път на зрителите не им стана много ясно защо пък стандарта на Радев да е двоен… Но както и да е.

Бившият държавен глава намекна, че Радев няма позиция или не можел да я артикулира (?!) правилно пред българските избиратели. Затова и те не разбрали мотивите му да се обърне към Конституционния съд.

Най-голямото обвинение за двоен стандарт по отношение на Президента, Плевнелиев съзря в отказа на Радев да я подпише и да поиска една ненужна (според него) дискусия или Референдум. Президентът бил участвал в лъжата, че става дума за джендър политика, за Трети пол… Радев искал всичко да се преведе на народа, така че да го разбере, за да няма недомлъвки и съмнения. „Това е лицемерие! Такава манипулация, такива лъжи се изсипаха в общественото пространство, че се погнусих от липсата на дебат по същество и от лъжите и манипулациите, които се изсипаха от всички страни“, каза Плевнелиев.

„Видях и двоен стандарт, прокаран от БСП, която за мен се превръща вече в една Анти-Евпорейска партия! Същото направи Радев и с антикорупционния закон.

Един президент трябва да бъде надпартиен! А г-н Генералът явно защитава позициите на БСП и иска да ги прокара в цялата държавна политика!

Не искам да е така и съм притеснен“, каза още Плевнелиев.

Радев се хвали с рейтинга си и смята, че това го прави политик и че народът го обича.

Политиката обаче не е рейтинг“, отсече бившият президент.

Трябва да се работи за България, а не за рейтинга.

А Радев не е човек на народа. Той е човек на БСП.

И работи за тази партия.

Работи и за Русия, тъй като БСП подкрепя тайно Русия“, намекна Плевнелиев.

И пак натърти как по време на санкции Радев поканил Путин у нас.

Което означавало само едно:

Какво е то- прочетете малко по-горе!

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

17 коментара

  1. Абе тази недое*ана „ирландска пастирка“ няма ли най-после да се скрие в миша дупка!!!! Плевнелиев, ти си едно гадна, продажна мижитурка, готов да ближе денонощно задниците на ония от „Козяк“, само и само да те пощипнат по бузката!!!!! Тръгнал акъл да дава на генерал Радев?!?!?! И в качеството ти на какъв, бе, „чехльо“??????? Пфуууууу, драйфа ми се от теб!!!!!

  2. ЛАЛУГЕРА ПЛЕВНЙО ПАК ИЗКОЧИ ДА ПЛЮЕ ПРЕЗИДЕНТА ТОЗИ МАЛОУМНИК НЕ РАЗБРА ЧЕ РЕЙТИНГА НА ПРЕЗИДЕНТА Е ОТ НАШАТА НАРОДНА ОБИЧ И ДОВЕРИЕ ЗАЩОТО ГЕНЕРАЛ РАДЕВ РАБОТИ ЗА НАРОДА ПОКАНИ ПУТИН ЗАЩОТО НИЕ НАРОДА ГО ИСКАМЕ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ОБИЧАМЕ И ВЯРВАМЕ НА ПРЕЗИДЕНТА , КОРНЕЛИЯ НИНОВА МАЯ МАНОЛОВА И БРАТСКА РУСИЯ НАРОДНАТА ОБИЧ И ПРИЗНАТЕЛНОСТ КЪМ БРАТУШКИТЕ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА НИ ОТНЕМЕ ПЛЕВНЙО СКРИЙ СЕ И НЕ СЕ ПОКАЗВАЙ ЗАЩОТО НИ СЕ ПОВРЪЩА ОТ ТЕБЕ

  3. Защо тази … всеки да си избере, не излезе да се състезава с Радев на изборите? Щеше да види колко пъти е по-презрян от съгражданите си и какво мислим за него. Тогава друг щеше да иде на втори тур, ако изобщо можеше да се говори за такъв.

  4. КЛОУНЪТ ПЛЕВНАЛИЕВ СИ ЗАМИНА! ЦИРК ГЕРБ ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ФАЛИРАЛ …..

  5. Прав е човека: никакви партийни, никакви народни български интереси. САМО СЛУГИНАЖ НА БРЮКСЕЛ! Па много важна Русия или България. И В Румелията да си жвееше сега,пак щеше да е на специална служба край султана.

  6. Росен да си изкопае дупка на 2 метра и да легне да чака смърта си, че и без това се жижда, че му не е лек живота :D

  7. НИЩОТО пак се ИЗТРОПА неподготвен на метеното….
    Тоя ЛИЛИПУТЬО ако беше се явил на избори щеше да има само два гласа, собствения и на оная джурналиска от 24 часа дето го дали!!!!

  8. Плювньо – плювалника жалка мижитурка.Не разбрали че целият народ те презира.Народа гледа на теб като на гноен цирей.Какво беше това твое безочие, каква беше тази твоя наглост, гнусен червей.

  9. Джендърмечо е такова, каквото е. То няма да се промени. Винаги ще прехвърля най-гадните си пороци и най-долните си комплекси на другите – в случая на сегашния президент. То живее в измисления си свят, в който само не вярва, че е истински, но действа от позиция на провокацията. Една лъжа повторена 100 пъти, знаете до какво води… То било независимо, то било обичано, то било национално отговорно и се блъскало с пот на челото за интересите на страната. И съм убеден, че само не си вярва. В патологичния случай, когото то въплъщава, за клатене са т.нар.медии, които го вадят от нафталина и ни го пробутват като нов продукт с неувяхваща свежест и вечен срок на годност. За мен това обаче е пълна непригодност.

  10. Преродената пастирка, т.е. Чехльо, бивш срам за страната ни, не е в ред! Това гнусно човече е с болен мозък, идиот!

  11. Това недоразумение на природата, този плужек, пак ли трови ефира с мръсотиите, изливащи се от устата му?
    Радев е обучаван в САЩ.
    Но сега отстоява българските интереси. Поставя ги над всичко. Не интересите на. Брюксел. Не на САЩ. Не на Русия.
    Но това явно засяга личните „интереси“ на ПЛЮВналиев?
    След като продължава с поПЛЮВновенията си, все повече започвам да си мисля, че са му обещани (или вече дадени) едни пари, но му пречат в усвояването им, достойните действия на Радев…

  12. „Румен Радев беше удостоен от своя гръцки колега президента Прокопис Павлопулос с най-висшето държавно отличие на Република Гърция “Голям кръст на Ордена на Спасителя”.“ Колко руски агенти са били удостоени с това звание? Колко руски агенти са завършили с отличен успех Военновъздушния колеж (Air War College) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ, като магистър по „Стратегически проучвания“? Злонамерената пропаганда е обида към настоящия Президент и се чудя защо юристите не се самосезират и си свършат качествено работата, това също е „престъпно бездействие“.

  13. Такова чудо няма по света.Единият ПРЕЗИДЕНТ да коментира наследника си.ВООБЩЕ ПАЛЯЧОВЩИНА КАТО ПОЛИТИКАТА.

  14. Георги Прокопов
    Точно най- големия антибългарин и европейско-американско -турско мекере се намери да дава сентенции за президента Радев.Западнотурският ибрикчия ще критикува и дава акъли.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *