Нов чалга дует! Божидар Димитров и Слави Трифонов правят Обща Партия, за да бетонират Бойко Борисов във Властта!

Проф. Божидар Димитров и шоуменът Слави Трифонов ще работят заедно за създаването на нов политически проект. Това разкри самият историк, който на 3 март ще учреди Национално движение „Кан Кубрат“, чиято основна цел ще е превръщането на България в президентска република. Трифонов пък усилено прави в момента тв. кастинг за нови лица в политиката.

Но нека никой не се заблуждава относно намеренията на новия популистки проект, оглавяван от чалга- професора и чалга- водещия. Единствената му цел ще е да се превърне в новата патерица на ГЕРБ в парламента след поредните предсрочни избори, които се очакват през есента, веднага след края на Евро-председателството.

Слави Трифонов е стоплил отношенията си с Бойко Борисов, след като близо десет години двамата не искаха нито да се видят, нито да се чуят. Но когато миналата година ГЕРБ заявиха, че ще подкрепят референдума, иницииран от шоумена (тъй като проумяха, че е изцяло в тяхна полза), тв. водещият рязко омекна. Скечовете, осмиващи Бойко Борисов и ГЕРБ, изведнъж изчезнаха от ефира на шоуто му. За сметка на това пък, Слави взе на иронична мушка президента Румен Радев и лидерката на БСП Корнелия Нинова.

Засега не е ясно кои ще са „новите“ лица в политиката, които Слави Трифонов ще лансира. Но вижте кои ще са ключови участници в националното движение на проф. Божидар Димитров – проф. Михаил Константинов, бившият кмет на Каварна Цонко Цонев, а също Кубрат и Тервел Пулеви. Все изявени поддръжници на Бойко Борисов и ГЕРБ през годините!

Не е тайна, че след като проектът ГЕРБ се изчерпа, Бойко Борисов вече се готви да стане президент. Но идеята е да бъде президент в президентска република, а не в парламентарна. Защото в момента постът Държавен глава в България е чисто символичен и няма никаква власт. Затова и вярната дружка на Борисов и бивш министър от първото му правителство проф. Божидар Димитров, се е нагърбил със задачата да създаде движение, чрез което да пропагандира идеята.

А дали за България и оредяващото й и все по-обедняващо население нещо ще се промени ако станем президентска република?!? Абсолютно нищо! Бъдете напълно сигурни! Всеки Слави Трифонов, който ви щаже, че проблемът е в избирателната система и трябва да се промени – лъже или е невежа. И всеки Божидар Димитров, който ви каже, че ще цъфнем и вържем, ако станем президентска република – също или лъже, или е невежа.

Нищо няма да се промени!

Просто ще ни замажат очите за известно време. Уж че нещо се случва и уж има някакво развитие.

Промяна за България, и то положителна, може да настъпи единствено и само, ако се промени гео- политическото статукво и се отървем от евро- атлантическата диктатура на Брюксел и Вашингтон. Които са решили да ни използват като фронт срещу бъдещата им война с Русия. А Борисов е посоченият от тях местен колониален администратор. И от властта в България може да го отстрани единствено висшето благоволение на хегемона САЩ. Освен ако не дойдат китайците и Путин. Тоест – когато дойдат.

А дотогава ние, българите, само ще дълбаем дъното и ще гласуваме за поредните чалга- патриотични патерици на ГЕРБ, които след всеки избор ще се коалират с „човекът на САЩ -Борисов“, за да „оправят“ България. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Тези двамцата ще кърпят съдраните гащи на ГЕРБ. Хахаа… Единственото, което ще направят, е да се компрометират още повече!

  2. Предатели и двуличници, това са тези двамата. Както изглежда нямат нито род, нито родина и не им пука за народа. Умопомрачени хора се напъват да ни управляват.

  3. Този Божидар Димитров, бивш член на БКП както и ортака му Бойко, виднъж се изцепи – че и ние сме потапяли съветски подводници. Бог да го прости. Вече не е между живите.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *