Падение! Приеха Зорница Линдарева в клиника за алкохолици

Зорница припадаЗорница Линдарева удари дъното и задмина дори Малък Тошко. Плеймейтката със силиконови форми  била приета в клиника за лечение на зависимости.Моделката  изпаднала в тежка депресия, опитала се  да откаже алкохола, но стигнала до абстиненция и едва не колабирала.  „Цялата се тресеше, не смееше да излезе навън, повръщаше и кожата й беше станала прозрачна с  жълтеникав цвят“, разказват  нейни приятели, които неволно станали свидетели на поредната й жестока криза.

Бившата любовница на Тачо изпаднала в депресия, че е може да се сбори със зависимостта си от алкохола и притеснените й близки я настанили в скъпа частна клиника. В началото на лечението тя била на път да избяга, изпадала в истерия, ставало й черно пред очите, крещяла на всекиго и го обиждала. След това бавно настъпило успокоение, а после и подобрение, но чак след месец.

Въпреки че по средата на лечението й позволили да се прибере вкъщи, всеки ден тя ходела в клиниката и разговаряла с психолози.
Така след дълги мъки тя се отървала и от тази зависимост и сега не близва и капка. Докога ще трае подобрението обаче никой не знае. Има народна мъдрост, която гласи, че бивш алкохолик няма.
Припомняме, че Зорница постъпва за трети път в такова лечебно заведение.
Единия път е било заради булимия, а другия заради анорексия.
Неочаквано на помощ й се притекла Елена Кучкова. Тя накарала моделката всеки ден да ходят заедно на фитнес, който действал благоприятно върху физиката и настроението й.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *