Шок! Пламен Кела влиза във ВИП Брадър

Жен ТПламен Кела ще се появи изненадващо във ВИП Брадър, изтече слух от продукцията.

Бургаският вип пандизчия и вип далавераджия може да се появи лично, а може и само чрез запис или писмо. Той ще настоява Жени Калканджева да напусне съпруга си – неверния Тачо и да отиде при него. През лятото беше пуснат слух, че Пламен и Жени са много гъсти, те даже бяха засечени на морско парти, където той я закара с лимузината си и не се отдели от нея, а злите езици шепнеха, че я е прибрал за няколко седмици в разкошния си апартамент.

Така докато всички ще очакват Зорница Линдарева да развали отново и без това разклатеното семейство и Тачо да напусне и да се върне при нея, самата Жени ще напусне семейството за ужас на зрителите.

Мнозина смятат, че всичко това е пуснат в публичното пространство слух, но има и такива, които твърдят, че са неведоми пътищата брадърски и като нищо може да се появи и подобна изненада. Защото продуцентите обещават сезон, какъвто никогога досега не сме гледали. А това означава мръсотия, кирливи ризи и гащи, развято мръсно бельо и предизвикателства от всякакъв подъл вид.

Цялата идея с любовния триъгълник бе открадната напълно безпардонно от „Къртицата“, но тук продуцентите смятат да го разширят до четириъгълник.

Според част от играчите Жени е знаела, че ще вкарат Зорница в играта. Нищо чудно самата тя да се е съгласила и на постановката с Кела.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/GeDHV5iRUdQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *