Брутално! Чичо изнасили зверски осеммесечната си племенница!

бебе алкохолПедофилски скандал разтресе цяла Полша, след като полицията арестува  педофил, който блудствал с 8-месечната си племенничка.

Ужасните му зверствата лъснали, когато след като дълго блудствал с нея, накрая опитал и да я изнасили. Бебето посиняло от страх, болка и плач   и той го  завел в болница с разкъсвания, като казал, че само се наранило с някоя от играчките си. Най-кошмарното  в целия скандал било, че съпругата на звяра  знаела и виждала какво прави той, но изобщо  не е реагирала, нито пък потърсила помощ от компетентни лица за беззащитното пеленаче.

Най-вероятно тя се страхувала от мъжа си, или просто й било безразлично какво се случа с детето. Още по-ужасното било, че те нямали собствени деца и сами поискали бебето, за да се грижат за него, тъй като родителите били разделени и майката имала още деца да се грижи за тях

Мъжът ще бъде  в ареста до 16 декември, след което започва дело. Според полските закони го 0чаква  лишаване от свобода до дванайсет години.

Според следователите 37-годишният Яцек и съпругата му се грижели за племеничката си от момента на раждането й. В момента бебето е с опасност за живота от бруталния опит за изнасилване. Неговата съдба ще се решава след като лекарите го спасят, а психолози решат има ли трайни последствия върху психиката му.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/PkXanFn9qcM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. ГОСПОДИ КЪДЕ СИ БИЛ В ТОЗИ МОМЕНТ И ТОВА ДОЖИВЯХМЕ МИЛАТА БЕЗЗАЩИТНА ДУШИЦА

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *