Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ужас! Проститутка от Варна продава децата си на педофили!

Пробутва ги за 500 евро на сутеньори

сексуално насилие над деца

сексуално насилие над деца

Отвратителен случай на търговия с детска плът разкриха социални служители във Варна. Проститутка от града продавала децата си на родни сводници, които изкарвали децата в чужбина, за да заработват за тях. Случаят е разкрит от бащата на децата, чиято самоличност се пази в тайна.

Първа попаднала под ножа на извратената си майка най – голямата дъщеря, която е на 19 години. Тя била спазарена за 500 евро и след това закарана насилствено да „работи” в Германия. Там застъпила на мястото на майка си, която решила да се върне в България преди известно време.

Още по – ужасяваща е съдбата на второто дете – момче на 9 години. Малкият бил принуждаван да се съблича чисто гол и майка му го снимала, а после продавала снимките по интернет на педофили от Западна Европа. Бащата твърди, че от два месеца не е виждал момчето си и има сериозни съмнения, че отдавна е изнасилен под благосклонния поглед на собствената си майка.

сексуално насилие над деца

сексуално насилие над деца

„Не съм го виждал близо 2 месеца. Страхувам се от най – страшното, че вече е изнасилен и животът му напълно провален”, изказва опасенията си бедният татко и признава, че сам не е в състояние да се грижи за многобройната си челяд, тъй като е безработен.

Проверка на социалните служби във Варна разкрива шокиращи истини: майката – проститутка вече е заставила двете си по – малки деца да проституират в апартамента им в града, а голямата дъщеря все още работи в Германия. Синовете (на 9 и 7 години) разказали пред служителите, че редовно ги посещават някакви голи чичковци, а по време на първоначалния медицински преглед със сигурност е установено, че

двете момченца са насилвани сексуално

За щастие 2 – годишното бебе не е пипано. Засега.

Майката – сводница категорично отрича пред полицията да е продавала децата си. Признава единствено, че е продала голямата дъщеря за проститутка в Германия. Твърди, че момичето само е взело решение да продава плътта си. В момента по случая работят от „Закрила на детето” и търсят място за безопасно настаняване на децата.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=JJvK7KHSoTo

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *