Шок! Млада годеница с брада се бори да е „натурална“ на сватбата си

жена брада24-годишната англичанка Харнаам Каур буквално разби стереотипите как трябва да изглежда момиче, което се приготвя да мине под венчило.

Британката, която има гъста и дълга брада, бе поканена за участие в сватбена фотосесия в  проекта на популярен лондонски фотограф.

Харнаам признава, че страда от синдрома на поликистозните яйчници, който предизвиква хормонални разстройства в организма.

Тя била  на 11 години, когато започнали да й растат мустаци и брада. Детето било толкова потесено и отвратено от себе си, че даже  искало да се самоубие. Отскоро обаче  бъдещата годеница с брада заяви, че се гордее с външността си.

Харнаам има индийски корени и изповядва сикхизма. Религията й забранява отстраняването на косми от която и да е част от тялото. В началото  момичето се опитвало да бръсне брадата си и да се епилира, но след като приело тази религия, се отказало от процедурите и оставило космите се да растат на воля. И даже вече се харесва.

Младата годеница предизвика луд интерес в социалните мрежи, но твърди, че  не прави своите сесии, за да засенчи Кончита Вурст, а за да подкрепи със смелостта си всички жени, които страдат от синдром с подобно хормонално разстройство.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *