Мая Манолова няма да мине под венчило, бившият й не дава развод

Мая Манолова протестиМая Манолова и Ангел Найденов няма да успеят да се врекат във вярност един пред друг скоро.
Причината за отлагането на венчавката, което най-одумваната политическа двойка отдавна планира,  е в развода на червената фурия с митничаря Милен и по-точно в лисата му.
От няколко години в съда в Кюстендил се точат делата  за раздялата им, но непрекъснато се отлагат по една или друга причина.  Бившият й на практика мъж  изобщо отказва да се примири, че тя вече не е негова, а е на друг и затова си измисля всякакви поводи да разтегли делата във времето.

Оказва се опитите да се разведат датират  още от 2012 г., когато документите за развода  са влезли в съда. Любопитното е, че двамата не делят имоти и коли, а просто едно име. Социалистката имала само едно условие – да запази фамилното си име, защото всички я познавали като Манолова.  Милен обаче се заинатил и  бил твърдо против. Тя пък смятала, че двете букви  М.М. са й донесли късмет и благодарение на тях е пробила в политиката. Пък и избирателите я познавали като Манолова.

Мая нямала и  никакво намерение да стане Найденова, когато  все пак се омъжи за Ангел. Тя не искала и да си връща  моминското име – Иванова. Това пък дразнело настоящия й спътник в живота и едновременно и Милен. Бившият категорично е отказал да подпише документите за развода и всячески се опитвал да прави спънки на жена си с надеждата, че изисканата дама ще се върне при него.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *