Яне Янев спечелил 50 хил. лв. от сватбата си

Сватбата на Яне Янев

Пресметливият лидер на РЗС Яне Янев изкарал повече от петдесет хиляди лева от сватбата си, която беше осъществена през миналата година. В типичния за българските политици стил, палавникът не искал никакви предметни награди и поощрения, и задължил гостите си да му носят само сухи пари.

Традиционните подаръци за всяко младо семейство като печка с фурна, бойлер, фритюрник или порцеланови сервизи, изглеждали съвсем неуместни в очите на партийния лидер и той откровено си признал, че предпочита дарове в кеш.

Сватбата на Яне Янев

Според присъствали на сватбената церемония, още от текста на поканите ставало ясно, какви са мераците на Янев. Те съдържали откровения призив към гостите подаръците да бъдат поставени в пликове. В интерес на истината, посланието не било чак толкова грубо, а било представено по малко по – завоалиран начин. В писанието се натяквало на гостите да дадат възможност на щастливите новодомци сами да си изберат подаръците.

Самият Яне Янев неведнъж споделял пред близките си, че в действителност предпочита сам да си купува електродомакинските уреди, защото вкус другар нямал. Така например, той най – много си падал по определена марка готварски печки, а истински ненавиждал друга, защото имал лоши спомени от детството.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.