Черната Златка не издържа! Пак позира с бременно коремче! /СКАНДАЛНА СНИМКА/

Златка бременнаЧерната Златка се беше зарекла да крие корема си от зли очи и да се пази да не я урочасат пак, но шило в торба не стои, а Златка мирно – изобщо не може.

Тя цъфна на корицата на известно българско списание почти както майка я е  родила е показа наедрелите си прелести.

Плеймейтката вече е в седмия месец и явно е решила, че не може повече да разочарова феновете си и да не им цъфне бременна и голичка. Трябва да остави тази гледка за поколенията!

Като няма какво ново да каже, тя сподели с читателите, че много се радва, че ще си има дете и че Миро е плътно до нея. Двамата си го направили през зимата и сега го очакват с нетърпение.

Злати припомни трагедията с предишното им отроче, което преди близо две години почина в утробата й и се роди мъртво. Бях много сломена и много плаках. Изпаднах в депресия, каза за пореден път бургазлийката. Преживях го много лошо.

Златка позира коремВнезапно тя отново се върна на тема майката на Миро и обяви, че не е човек. Не може една майка да каже на сина си, че не иска той да има дете и ако има, няма да го погледне. Тя ми прати смс с пожелание никога да не забременявам, а после се закани, че никога няма да поиска да види бебето, изплака Златка. Що за същество е това – запита тя, без да се сети какво причинява на любимия си Миро с думите си.

Той стои непрекъснато между три жени и не знае на коя да угоди.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *