ЯК ШАМАР ЗА БЪЛГАРИЯ! Вижте новата карта на „Южен поток“! Плевнелиев и ГЕРБ Погребаха Българската Икономика! Виж Тук:

Южен потокТурция си изигра козовете отлично и постави ЕС и България на Колене.

Ден преди срещата между Ердоган и Путин излезе снимка с новото трасе на „Южен поток“ , на която карта обаче България липсва!

„Ние сме готови незабавно да предприемем  необходимите стъпки за по-бързата  реализация на „Турски поток”, каза официално за  ТАСС  Реджеп Ердоган, който вече е в Москва.

Той наблегна, че в момента страната му се захранва изключително с руско синьо гориво и приветства проекта, който ще донесе икономическа изгода и на двете страни.
Идеята за „Турски поток” тръгна преди година и половина, когато на Путин му писна да го разиграват и изнудват, и обяви, че поради липса на желание за сътрудничество от София и непрекъснатото поставяне на нови условия и нови спънки,  трасето ще заобиколи България и ще мине през Турция и Гърция. Двете страни веднага изразиха съгласие, докато нашата продължаваше да се ослушва за указания от ЕС и САЩ и правеше непрекъснато номера на руснаците, а президентът Плевнелиев дори се закани да ги напляска!!!

putin1

След свалянето на руския Су-24 отношенията между Москва и Анкара се изостриха и проектът бе замразен, но сега сдобряването между двете страни  му даде нов тласък.

Ердоган побърза да се съгласи с всички руски условия, тъй като знае колко е изгоден този проект за страната му.

По същото време Бойко Борисов прояви внезапна политическа активност и се свърза с Путин по телефона да му обясни колко е готова България да възобнови всички общи енергийни проекти… и особено „Южен поток“. По пристанищата ни още стояли тръбите, развихри се премиерът. „Имаме зелена светлина от ЕС. Само трябва да спазим някои европейски изисквания и строежът може да започне“. С две думи можем да разиграваме Русия с условия още няколко години.

Путин любезно изрази задоволство от разговора, но не се хвана на въдицата и предпочете да говори с Ердоган. Единствено намекна, че  газопроводът може да  стигне  до газоразпределителен възел „Балкан” на родното крайбрежие! И само толкова! А ако не искаме, може и да не стигне.

За кой ли път бедна България пропиля милиарди печалба и инвестиции, за да угоди на богатия Запад.

У нас политиците сякаш не мислят със собствените си глави, а чакат друг да мисли вместо тях.

Докато Виктор Орбан и други европейски лидери поставят на първо място интересите на страните си и след това тези на ЕС, а за САЩ не искат  и да чуят, нашите гледат да угодят на всеки друг, само не и на държаната и хората, които са ги избрали.

БОКО

С откровената си антируска истерия прогонихме всички инвеститори!

А обаждането на Борисов до Путин също бе продиктувано от чужди господари, които нямат сметка тръбата да минава през Турция, защото в страната на Ердоган в последно време се развихриха сериозни антинатовски и антиевропейски настроения.

Но…късно е, либе, за китка!

А и Москва не вярва на сълзи!

Респективно Путин не хваща вяра на Бойко и господарите му от ЕС.

Русия може без България.

Но може ли България без Русия?

Не, но това ще го усетим още по-силно през следващите години. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

12 коментара

  1. ЕТО ТОВА СА ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ ПОЛИТИКАТА НА ГЕРБ ! БОЙКО ИЗПУСНА ДА ОТРЕЖЕ НАЙ-ВАЖНИТЕ ЛЕНТИЧКИ ЗА ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ ! ТОВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ТРАГЕДИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ , ЗА ГОДИНИ НАПРЕД !НАРОДЕ !!!

  2. Edin Mlad Uchitel v ZZARSSTVO BALGARIA e Poluchaval okolo 3 000 Zlatni Leva na mesezz – Sredno po 100-120 Zlatni Leva na Raboten den…V Resstorant Toi e Mozzel za 100 Zl.lv da si Kupi 100 Golemi Kebapcheta..Znam go ot CHovek,koito sled 50-60 godini Bolshevizum i Emigrazzia , se beshe Vurnal v Bednata i RRazgrabena Republika i kaza ,che kato mlad Uchitel,ne e bil ZZenen i se E Hranil v Resstorant – Veroatno E bilo v Nakoi ot Bulgarskite Gradove ili gradcheta…To Togava v ZZARSSTVO BALGARIA E Imalo Golemi Sela s po 3000 – 5000 zziteli…Pri 6 Milliona Gordi Podannizzi na ZZARSSTVO BALGARIA,koito s sa Preminavali s UVAZZENIE, Vsichki Granizzi v Sveta s Oblechenia v Kozza, Pasport na ZZARSSTVO BALGARIA ,s Avtograf na ZZarz Borisz III,Koito Otvaral Vsichki Vrati na Durzzavite za Balgarite… SSvetovnata KonSSpirazzia se Osnovava ,Gradi i Uspava poradi NALICHIETO na Ovzze,Goveda i drug Edur i dreben RRogat Dobituk,koito NE podozira za Neinoto SSustesstvuvane i Deisstvie…Gramotnite Hora ZNAIAT za kakvo SStava vupros… Ako CHerniat prezident e Poslednia….ako Tozi Papa-112-tia sega e Poslednia …to Zasto ILLUMINATITE ISKAT da posstavat bulgarin za SSekretar na UN predi Izbuhvaneto na III Sv.Voina,za da Ni Obvinat v Nesto ili za da Ni Zapomnat v Isstoriata s Nesto Losho …Ne E li PODOZRITELNO ,che MASSONITE se “ zagrizziha “ bulgarin da bude nachelo na UN…iavno E za Nesto Losho v Tehnite PLANOVE …

    • Да се беше направил труда да пишеш на кирилица. От такива като тебе Царство България вече не съществува!

  3. В Патриотичния фонд на Винкела, се скъсаха да обясняват колко корумпиран е неизгоден за България е този проект. Макар и лъжлива скатаджийската телевизия подлъга доста хора. Невероятния тъпанар икономист-доктор-банкер- работник в коми Димитър Байрактаров- помак дори се кълнеше че ходил в Русия гледал станциите и те нямали дебит да захранят трасето. Проблема на Путин е че не се е консултирал с този помак предател каквито са и другите дърти комунисти агенти от СКАТ. Съд за тези предатели дали ще има държава да ги осъди всичките …

  4. Ами всичко това означава, че Ердоган е значително по- умен в сравнение с родните отрепки!

  5. Brexit-добро начало!
    Сега трябва и BG-exit !
    Ние не сме в Европа ,нито на заплати,нито на нищо или скапан стандарт на живот…
    Риският или турския съюз са ни по-изгодни от Европекския в пъти повече…за жалост.

  6. Ами всичко това означава, че Ердоган е мнооого по-умен от ББ…

  7. след толкова престъпления те отново са на власт цвъко фалшифицира изборите рсздава пари на общините те на избирателите си циганите и ето отново в парламента защото вън от него мястото им е в затвора затуй драскат вечно да са на влает ес и цру им пазят гърба продажници ще дойде деня в който никой няма да ви защити

  8. Много му станаха греховете на мафиота българоубиец борисов той надмина василий българоубиеца махай се мръсно животно предател крадец и лъжец ти уби и прокуди българския народ проклет да си заедно с шайката си герб и внука си господ да ви убие

  9. И безочливото говедо похабил безброй възможности на страната по време на стоенето си във властта ( умишлено не казвам „управлявал“) продължава да грачи от подкупните си медии. Невижданият примат и посмешище на цяла Европа проспа 12 години зает предимно да тъпче джобове и чекмеджета с награбеното от държавата, бизнеса и народа. Вместо да бъде вкаран зад дебели решетки и да изповядва причинените грабежи и престъпления, слугите му не спират да ни тровят с публикуване на просташките му бъртвежи и да ни навират противната му муцуна, да вдигат тостове че все още е Първи, че го има и че от него все още зависят нещата. Не мога да се начудя кой докара този вреден клоун и му изгради култ олицетворяващ карикатурния отвратитко бай Ганьо и дори му прикачваха излъчване като от икона, обаяние и харизма. Обратно на идеята за критик и морален коректив на властта със своите пошлост и пропадане медиите явно не познават граници за да продължават това зловредно облъчване, което топли цялата сган задължена на Мутрата и обрасла като отровен бръшлян държавата.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *