Елена Софиянска чака ново дете, разхожда коремче край ресторанта на мъжа си: Виж тук!

Елена сватбаВ доста напреднала бременност се оказа неочаквано Елена Софиянска.

Най-голямата щерка  на  Стефан Софиянски чака ново бебе от съпруга си Лъчезар Йорданов. Тя не стои вкъщи и не трепери кога ще дойде терминът, а бе щракната от папараци на къмпинг „Градина”, където гордо  разхожда по пясъка  наедрялото си коремче.

Доскоро  Елена криеше упорито бременността си. И имаше причини. Тя има голямо дете от първия си мъж, с когото не сключи брак, но се раздели с него и се омъжи почти тайно на морския бряг за сегашния си съпруг Лъчезар, който  е собственик на вървежен бар на къмпинг „Градина”.

За съжаление семейството беше сполетяно от голямо нещастие и бебето им почина в съня си в детското легълце миналата есен. Фамилията потъна в печал, но Елена знаеше, че ще притъпи болката, само ако роди още едно дете и замести по някакъв начин изгубеното.

Елена1
Сега Елена не смее да позира с коремчето си, както преди две години

Затова въпреки скръбта е подновила опитите и почти месеци след трагедията е забременяла.

Досега никой не знаеше, че тя отново ще става майка, но лъсналото на къмпинга коремче я издаде.

Тя ще стои на море до края на лятото, а после се връща в София да се подготви за раждането.

Щерката на бившия кмет на София изглежда доста  за напредналата състоянието си. Явно спортува, разхожда се и внимава какво яде, за да не качи много килограми.

Бъдещето бебе я прави щастлива и е успяло да изтрие скръбта от лицето й. Тя една ли ще забрави кошмарната случка, но когато започне пак да сменя памперси, вниманието й ще бъде изцяло ангажирано с новия член на семейството, чийто пол още не е ясен.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *