Поли Генова ще живее в палат за милион! Виж тук:

поли и вернерПоли Генова изправи на крака всички брокери в София, след като се разчу, че си търси къща.

И то не каква да е къща, а двуетажна, с двор, зелена морава и всякакви екстри. Там щяла да се нанесе и да живее според новия си звезден статус.

След участието си в „Евровизия“ и „Като две капки вода“ певицата доста захлебила, а участията й се увеличили двойно. Канели я навсякъде да попее и да весели гостите. Поли е спестовница, не си пада по глезенето със скъпи дрехи и екскурзии и спастрила пари за малка спретната къщурка.

За новия си дом тя била решена да плати един милион лева – доста солена сума, но пък искала да е лукс, понеже това ще е постоянният й дом.

Сега се очаква да видим кой ерген ще се нанесе в новата й къща.

На Поли не й върви с мъжете и досега не имала сериозна и продължителна връзка. Най-много при нея се задържа операторът Вернер, но избяга без да каже и дума, докато тя се подвизаваше в „Музикална академия“.  И я изостави пред цяла България.

Говори се, че в любовното й тефтерче фигурират връзки с доста известни мъже, само че мимолетни.

Последната била с Калин Врачански, с когото се сдушиха в „Капките“, но само за няколко дни.

Проблемът бил, че Поли е работохоличка, при това амбициозна и винаги поставяла кариерата си над всичко. Тя нямала време да обръща достатъчно внимание на партньорите си, не искала да бъде само тяхна и те винаги трябвало да я делят с музиката.

Сега певицата свива гнездо и очаква някой да влезе в него.

Този някой обаче трябва да приеме, че ще живее с много заета жена и ще прекарва доста самотни вечери, докато тя ходи по участия. 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *