Шок! Кобилкина работи Сводница! Продава клиентките си на богати мъже! Виж Тук:

КобилкинаНаталия Кобилкина явно освен съветничка по интимните въпроси, ще се окаже и сводница.

Докато преподавала на своите клиентки уроци по самоусъвършенстване и различни хватки в креватните умения, тя подбирала такива измежду тях, които копнеят за мъжка ласка и искат да се самоусъвършенстват в леглото.

На мераклийките, на които си личало, че искат силно да получат или подарят удоволствие, а нямат мъж под ръка, тя правела специални фотосесии в различни пози, но не и неприлични.

Фотосите събирала в папка – каталог с дами, които евентуално са готови готови за временни приключения. Подбирала ги между неомъжените и разведени женички, зажаднели за мъжка ласка.

В същото време в чекмеджето си държала и списък с богати мъже от цяла Европа, които искат да кръшнат на съпругите си, но не с проститутка, а с обикновена жена.

Богаташите избирали от снимките коя дама им харесва, а от своя страна Кобилкина предлагала на избраницата да се „повесели“ с хубав господин в Рим, Виена или Лондон на негови разноски.

Така дамата оставала с впечатлението, че й е направена услуга, тъй като получавала безплатна екскурзия до някоя известна столица и приятен престой в хотел с посещение на изискан ресторант. Доволният мъж пък купувал по някое подаръче на избраната хубавица, а парите за нея плащал направо на сексоложката.

Нито жените разбирали, че са използвани като проститутки, нито мъжете – че участват в добре прикрита покупко-продажба на плът. Господата смятали, че си взимат срамежливки за временно ползване и това ги възбуждало страшно.

Дейността на Кобилкина е на ръба на закона, но схемата й е толкова добре премислена, че никой не може да я уличи в сводничество.

Руската сексоложка има готов отговор в случай, че я пипнат с получени от сводничеството пари! „Те са за устни съвети по телефона на окъсали мъже от ЕС“, изстрелва Кобилкина и върти очи ни лук яла, ни мирисала! Така сводническата й дейност от години си тече под сериозно прикритие и никой не може да я спипа.  

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *