Ива Софиянска си Заряза Децата! Връща се в ефир с Нагли интервюта! Виж Тук:

Ива Софиянска„Говори с Ива“ – това е новата тв. рубриката на Ива Софиянска, която реши от тази събота да се върне ефир.

Тя отново бе обявена като част от предаването „Събуди се“, с което бяха опровергани слуховете за смяна на схемата и съкращаване на мястото й.

Репортерката все пак е дъщеря на бившия кмет на София – Стефан Софиянски и където поиска, там ще работи, одумват я колежки.

Ива дълго време беше в майчинство, роди две деца едно след друго, отгледа ги до възраст да тръгнат на ясла и сега вече може да се отдаде на кариерата си.

Тя е избрала да стартира рубриката си с поредица от интервюта с децата на богатите хора у нас. Първият й събеседник ще е синът на Тодор Батков, също на име Тодор, а тя най-вероятно ще го представи като един достоен мъж, който не пилее милионите на татко си, а от сутрин до вечер с пот на чело се труди за благото на родината.

За по-мило ще разкрие и отношенията в семейството, традициите и голямата любов и разбирателство, които царят там.

Кои ще са следващите избраници на съдбата, не знаем, но сме сигурни, че ще са добре подбрани и младежи за пример. Няма да се видят кадри от чалготеки, от разходки в чужбина, почивки в най-скъпите курорти и луксът в живота на златните отрочета ще бъде спестен на обикновения зрител.

Ива обаче едва ли ще вземе интервю от съпруга си, който също е в списъка на най-богатите наследници в България, защото е син на Васил Божков – Черепа.  

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *