Джино Бианкалана е в Инвалидна Количка! (ПОТРЕСАВАЩИ КАДРИ ОТ БОЛНИЦАТА) Виж Тук:

Джино след болницатаСлуховете, че Джино Бианкалана вече е добре и едва ли не е хукнал по дискотеки, се оказаха силно преувеличени.

Героят от ВИП Брадър все още е в инвалидна количка и прави опити да се задържи на патерици, но това трудно му се отдава. Затова и се придвижва на колела, но не покачен върху мотора, с който катастрофира, а…

В интервю по Нова телевизия той сподели, че е добре и се възстановява, но му предстои още една, вече последна операция. След нея той е оптимист, че ще скочи на крака! Но според лекарите му предстоят още дълги месеци рехабилитация. В които месеци Бианкалана буквално ще трябва да се учи да ходи отново.

„Катастрофата стана изведнъж! В моето платно нямаше никой, но от отсрещното една жена зави неправилно с автомобила си и не можах да я избегна. Ударът беше страшен. През цялото време бях в съзнание. Кракът ми беше обърнат наобратно от коляното надолу, сякаш се беше отделил от него.

Жената пищеше от ужас, в колата имаше малки деца, а около мен се изля толкова много кръв, че сякаш бяха убили прасе!

Джино снимки болницаРязаха ми мускули от корема и  ги слагаха на крака, защото там бяха напълно откъснати.  Даже в момента ми липсва част от кокала, който е бил буквално натрошен. Тазът ми е напълно сменен с изкуствен, защото също е бил начупен непоправимо. Почти всичко по кокалите ми е ново.

Явно и аз като котките, имам девет живота“, похвали се Джино.

На всичкото отгоре срещнал в болницата любовта – полякинята Изабела Лапшиш. Те се познавали и отпреди. Била малко по-голяма от него, но това било без значение.

Романтичният брадър й подарил пръстен, най-вероятно оня прословут пръстен, който донесе в България за Джена.  Засега не искал да се жени за нея, защото още бил в количката си, но след време можело и да й поиска ръката. Дал й бил пръстена само като знак за любов.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *