Шок и смях! Силиконът на Николета Изскочи и се Сплеска (СНИМКА 18+)

Николета джукиГърдите на Николета Лозанова отново станаха повод за коментари и разбуниха социалните мрежи.

Никой нямаше да обърне внимание на асиметрията в двете предни полукълба на плеймейтката,  но тя сама гордо качи своя снимка в „Инстаграм“. На кадъра се вижда, че лявата й гърда е изскочила, като чуждо тяло и се мъчи да пробие презрамките. Все едно е надут балон, който си търси място, през което да се „излее“ на свобода.

 Дали това се случва заради многото налети  кубици или единия балон се е поспукал и се опитва да се разпльока навън, от снимката не може да се разбере. Или презрамките са прекалено тесни и ефектът е търсен съзнателно, предполагат любители на полуголите фотосесии.

Едва ли точно Николета ще се остави по спукана гърда и разлят силикон, смятат обаче познавачи.

Тя просто провокира с поредната си предизвикателна снимка.

Само преди седмица двете й млечни жлези се вееха свободно и най-важното симетрично от широко отворената й блуза, която гледка тя също щедро постна в профила си.

В момента Николета е свободна жена. А ако може да се вярва на клюките е и недолюбена жена! И най-вероятно е тръгнала на лов за поредния самец, като му показва ту изгледа си отпред, ту – отзад.

А кой е той, ще стане ясно. Последното, което можем да си представим за Лозанова, е, че ще свърши живота си като монахиня. 

ЕТО И ВЪПРОСНАТА СНИМКА:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *