Мика Стоичкова Отложи Сватбата! Вижте Защо:

Мика-Айкут1Бременната Мика Стоичкова отпраши за Маями.

Тя се опълчила на мераците на баща си, който не иска да става дядо без тя да е минала под венчило, тропнала с крак и заявила, че иска роклята да й стои хубаво.

Затова и е решила да роди най-младата издънка на фамилията в САЩ, където отрочето веднага ще получи американски паспорт и гражданство. Пък и повече се доверявала на лекарите зад Океана, отколкото на нашите.

Стоичков е гневен, защото беше ангажирал хотела и ресторанта в Правец  за тържеството и хич не се сещаше, че през август дъщеря му ще е с огромен корем и ще се чувства некомфортно.

Суетната Мика тропнала с крак и казала, че няма да се появява като слон на собствената си сватба и, че ще ражда докато е мома, пък после ще се жени. Любимият й Айкут, който я слуша за всичко, се съгласил да стане баща без да е женен за майката, макар и това да противоречи на мюсюлманските традиции, а семейството му било доста консервативно.

Отсега си личи, че Айки ще е мъж под чехъл във властната фамилия Стоичкови. Неговите родители също мърморели младите първо да се вземат, а после да се появи детето, но Мика не искала и да чуе.

Освен това тя твърдо заявила, че ще кръсти първия наследник на баща си и той ще се казва Христо, или Христина. Айкут изобщо не посмял да спори с бременната си изгора.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *