Преди минути изтече: Ето Кой е Кандидатът за Президент на ГЕРБ! Виж Тук:

борисов цецоЕврокомисарят Кристалина Георгиева ще е номинацията на ГЕРБ за президент.

Това се пази в дълбока тайна и името й ще бъде обявено през юли.

От партията на Борисов разчитат на това, че тя има влияние в Брюксел, не се е опетнила и омаскарила в родната политика и няма за какво да бъде обвинявана пряко. През цялото време стоеше настрани и се появяваше само при наводнения и природни бедствия, които предимно следи в Туитър.

От Брюксел Кристалина не направи нищо конкретно и в полза на България, но не съумя и да й навреди много, което все пак е плюс на фона на останалите й сподвижници – гербаджии.

От ГЕРБ дълго обмисляли кого да сложат на амбразурата и се спрели на компромисен вариант. Хем вярна на партията, хем неоцапана. Тоест – Кристалина е човека!

Борисов в началото се натискал той да оглави държавата, казаха отлично информирани източници от партийната централа. Даже на два пъти пусна сам слух, че ще се кандидатира за президент. Реакциите на електората по форумите обаче бяха повече от убийствени. „Банкянска тиква“ беше  „най-милото“ определение, с което хората го наричаха.  От изписаните по форуми и социални мрежи тонове громящи го коментари стана ясно, че България не го иска за президент и резултатите ще бъдат унищожителни, въпреки намесата на Цецко и фалшификациите с бюлетините. Затова ГЕРБ потърси компромисен вариант и фигура, която ще е най-малко уязвима.

Името на Кристалина Георгиева все още се крие старателно, за да не я превърнат в мишена на компромати.

Тя обаче вече се вживя като кандидат и от месец насам се активизира – непривично за нея до момента започна да се изказва по теми, които  касаят вътрешната политика на България, образованието, данъците и икономиката.

Кристалина, чието рождено име е Сталинка, а преди 2 години излязоха информации, доказващи, че е била агент на Държавна сигурност даже  предупреди представителите на най-голямата работодателска организация КРИБ, че трябва да работят по-добре, за да бъдат усвоени всички средства от европейските фондове.

Дали Кристалина ще е истинският кандидат, е рано да се каже. Това може да е поредният слух, пуснат от ГЕРБ с цел да провери настроенията на електората.

Докато в САЩ от половин година кандидат-президентите обикалят от щат на щат и почти честно мерят сили в кампанията, в България сякаш  ще избираме таен агент.

Всички партии ревниво пазят избраниците си и четири месеци преди изборите няма никаква яснота кой ще се кандидатира, освен вечният кандидат Жорж Ганчев и напористият Марешки.

Реформаторите правят совалки и се чудят да издигнат ли свой човек или да се залепят за ГЕРБ.

БСП и АБВ си играят на котка и мишка.

„Атака“ и ПФ внезапно започнаха да стоплят отношенията си, след като се плюха години наред. И май ще излязат с обща кандидатура.

ДПС мълчи.

А Цецко си плете паяжината, за да циментира властта на ГЕРБ за още пет години.

Пък народа…

Всъщност пита ли го някой нещо този народ? Skandalno.net

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. И опетнен и неопетнен да е кандидатът им ,той ще печели, защото ГЕРБ се държи на влас благодарение на купуването на гласове и то на циганските. Всички техни кметове бяха избрани с купен вот и за президент ще е същото.Така,че без коментари.

  2. Как така без коментари? Само ние ли останахме послушните овце на Европа?

  3. Практиката до сега показва, че президентът не трябва да бъде от управляващата партия.Разсъждавайте трезво.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *