Шок! Емил Каменов се снимал в по*но филми

Емил бобЕмил Каменов не си е печелил джобните само с охрана на холивудски звезди, които са идвали  да снимат филми у нас.

Мускулестият мачо  заработвал допълнителни хонорари  в нискобюджетни по*но ленти, които също са снимани у нас, гръмнаха жълтите сайтове.
Неговият талант да изглежда добре на екрана и да показва напомпаните си форми, събудил интереса на мастит в голия бранш френски режисьор, който пристигнал  да заснеме у нас своя пореден филм за възрастни, под заглавие  „Нощта на деветте жрици“.

Там монтанският бек трябвало да изиграе ролята на главатар на банда изнасилвачи, които във филма имат основната задача да се  да се гаврят с група срамежливи  девственици, които пък бързо забравяли срама си и се отдавали на лудо удоволствие.

След тази грандиозна проява Каменов решил, че е артист и продължил с изявите в еротични ленти.
Следващият филм, в който участвал, бил още по-евтино по*но със заглавие „Лека жена“.

„Там имах страхотна се*с сцена с главната актриса и ми се видя абсолютно  всичко – мъжкото достойнство, атрибутите, мускулите, задникът“, споделил  веднага Каменов пред свои приятели.

В риалити шоутата обаче той се изживява като моралист, мрази обратните, пъчи се с мускулите си, винаги е готов да раздава юмручно правосъдие и вечно страда по някоя мадама, която го била изоставила.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/u1Yic1G9pjY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Та то точно тази професия му отива. Голямо тяло, малка глава без мозък!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *