Полиция разделила Емил Каменов с предишната му годеница

Емил татуировкиЕмил Каменов, който нашумя с участието си в „Къртицата“, а след това и във „ВИП Брадър“,  зарязал охранителната дейност и ще започва сериозен бизнес с баща си.

Той дълго обмислял с какво да се занимава, защото му писнало да пази звезди. Трябвал му и първоначален капитал и го получил чрез спечелените пари от „Къртицата“, където взе чек за малко повече от 100 бона и от Брадъра, където сумата беше далеч по-скромна. Какъв бизнес е захванал с родителя си обаче, той не можела да каже и взе да го увърта по монтански.

Мачото заяви пред Милен Цветков, че вече е готов за свое собствено семейство и за дете. Той отново разказа потресаващата си история, че точно преди 10 години е щял да стане баща, но тогавашното му гадже направило аборт, без да му каже. Ако ми беше казала човешки, ако беше обяснила, че й е рано да ражда и иска да си поживее, щях да я разбера. Но тя го направи зад гърба ми и страшно ме заболя, защото уби нашето дете, казва тъжно татуираният охранител.

 Двамата се разделили с намесата на полиция, защото Каменов побеснял от предателството й и натръшкал нея и родителите й на пода.

Не стига това, но бащата на момичето даже и го напсувал, че бил нехранимайко и не можел да издържа семейство и затова мачото от Монтана се разлютил, ударил им по няколко шамара и  се стигнало чак до обяснения в полицията.

Сега обаче бившият охранител със сигурност иска дете от новата си половинка Гергана, с която живее заедно във Варна и е готов на всичко, за да стане баща.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/u1Yic1G9pjY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *