Мара се омъжи изненадващо за Гущеров ден по-рано

Мария сватба1Фолкпевицата Мария се омъжи тайно и вече официално е г-жа Гущерова.

Миньончето на „Пайнер“ сключи граждански брак точно на рождения си ден – 13 февруари. “За други  тази дата  фатална, но за мен е съдбоносна”, каза певицата в ефира на телевизия “Планета”, където изприпка веднага след церемонията. Тя обяси,  че много от важните събития в живота й се случват точно около рождения й ден.

Всички медии знаеха, че тържественият момент ще е на 14 януари и смятаха да дебнат с фотоапарати край гражданското, но новобрачните леко ги подхлъзнаха, като се разписаха ден по-рано. Така избегнаха първата шумотевица, без да се налага да наемат охранители. Кумове бяха Гущерови старши, които се ожениха пък преди месец.

В момента Мария е в трескава подготовка за църковния брак и сватбеното тържество в гранд хотел „София“ , което пък ще се проведе на 17 януари. Все още медиите не знаят коя ще е църквата, в която ще се врекат един на друг пред Бога.  Мястото на събитието се пази в тайна пак заради досадните папараци и случайните зяпачи. Мария все пак издава подробности за визията, която е избрала за този специален ден. А според нея, тя ще е много семпла без излишни натруфени аксесоари.

Тя твърди, че на тържеството ще присъстват само най-близките им хора с Християн, но са поканени  и голяма част от нейните колеги. Срещу 10 бона хонорар на сватбената вечер ще пее Васил Найденов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/SpDT2rLSRBc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *