Жената на Тончо Токмакчиев заплашва да го остави по бели гащи след развода

тончоКомедийният актьор Тончо Токмакчиев е на път да остане свободен мъж. Толкова свободен, че да бъде освободен дори от дрехите на гърба му. 

Тежък развод мъчи звездата от „Шоуто на Канала“, чийто край може да го върне на нулата.

След като  Тончо се раздели официално със съпругата си – актрисата в кукления театър Нели и я заряза  заради младата си любовница Ани Михайлова, сега предстои  тежък развод, който изглежда ще е мъчителен и пагубен.

Причината за това е, че Нели е направо бясна, че я е направил за резил и е готова на всичко, за да си го върне на своя неверен мъж. След като близо 20 години бях до него като вярно куче, пренебрегнах си собствената кариера пак  заради него, слугувах му и гледах всичко да му е наред и да се прибира в дом пълен с обич и уважение, сега да ме захвърли така заради една блондинка, трудно ще го преживея това, оплаквала се Нели на приятелките си. И  всичко ще му взема! Актрисата имала и подкрепата от щерка им Таня, която също била много обидена на баща си.

Нели и Тончо развиваха през последните години общ бизнес с розово масло, а  във фирмата,  са напълно равноправни по акции, но счетоводството се водило от Нели и тя отговаряла и за търсенето на нови клиенти, а мъжът й се мяркал само да си прибере печалбата. Именно заради това сега тя иска да вземе половината бизнес на Тончо, даже и целия, ако успее, разкриват запознати.

Нели се зарекла да вземе  и апартамента на бургазлията и това може да стане, защото именно тя се е грижила през годините за щерка им и за жилището, а той дълго време я е лъгал и мамил с друга жена.

Тончо и Ани Михайлова са любовници от доста време, носят слуховете из коридорите на БНТ. Блондинката отдавна парадирала с факта, че не е коя да е, а гаджето на шефа, и често натяквала, че е несменяема на стола на водещата в „Шоуто на Канала“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/vglUGYfrFLU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *