Славена Вътова вдига тайна сватба

СлавенаСлавена Вътова прекрати от месец модните си изяви, тъй като е бременна. Бащата на детето, което чака след няколко месеца е милионер, казва се Юлиян и не е на нейнатя възраст, а по-скоро минава към категорията улегнали.

Миската обаче изобщо не се притеснява от факта, че Юли  е с цели 16 години по-голям от нея, защото го обичала истински. А недоброжелатели добавят, че вероятно обича и банковата му сметка.

Моделката, която активно се изявяваше в домсъвета  на „ВИП Брадър“ при Ники Кънчев и все още носеше прилепнали роклички, иска преди да роди, обезателно да мине и под венчило. За нея било нередна и неприемлива ширещата се напоследък практика първо да родиш, а после ако намериш време и да се ожениш. Тя иска всичко да е по правилата и отрочето да е законно.

Плановете й за предстоящата сватба никак  не са грандиозни. Даже са прекалено скромни.  Славена иска да сподели радостния си ден си с малко, но изпитани и верни приятели и естествено  и с близките си.

Около нея вече се шушука, че тържеството ще е през март, но никой не знае на коя дата точно и къде. Красавицата се опитва да не говори много за сватбата си, дори не търси фамозна булченска рокля. Изглежда така, сякаш  едва ли не иска да се венчае тайно. А може би просто е суетна и не иска много хора да я виждат с наедряло коремче пред олтара.

Каквато и да е причината за забулената в мистерия венчавка, ще стане така, както Славена иска, казват приятелите й, които са навити на по-голям купон, но ще се примирят и с малък.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/QYdGX_HV6_4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *