Куп звезди ще светят на сватбата на Мария и Гущеров

Гущеров Мария1Поп фолк фурията Мария вече е в пълна треска и в момента изживява едни от най-напрегнатите си мигове. Остава по-малко от седмица до сватбата й с Християн Гущеров.

Много съм притеснена. Никога не съм се чувствала така, нервно ми е, напрегнато ми е, сподели откровено пред bTV изпълнителката.

 За пръв път тя  си призна, че е наела сватбен агент, с когото се съветвала непрекъснато, защото не била сигурна, дали ще успее да се справи сама, пък и не била сигурна за всички тънкости около едно сватбено тържество. Оказа се, че имало дребни неща и обичаи, за които дори не съм чувала, каза фолкаджийката. И буквално стотици подробности.

 Сватбата няма да е помпозна, ще е съвсем нормална. На нея ще присъстват само наши  близки хора, не сме поканили цяла София, каза пайнерката и обясни, че ще бъде съвсем семпла булка и няма да се появи с главозамайваща рокля на хиляди пластове с фльонги и цветенца. Моделът е изчистен, издаде тя.

 Миньончето смята, че Християн й предложил неочаквано. Ние и без това сме семейство, но той явно искаше да го узаконим пред себе си и пред Бога.

 Младоженката разказа, че на сватбата ще присъстват колегите й  Азис, Ивана, Елена Паришева и Емилия, които са сред най-близките й. Ще има и други пайнери, а специален гост на тържеството ще бъде Васил Найденов, който пък е приятел на Гущеров.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/jKVsPnSr4ig

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *