Анелия нарече Коко Динев свой учител

Анелия голяма1Коко Динев ми беше учител, заяви Анелия.

Тя заговори за бившия си, четкайки го с голямата баданарка.  Казвала съм това винаги  и пак ще го повторя. През  този период от живота ми, когато бяхме съпрузи,  той ме научи на страшно  много неща.

Но после се случи така, че всеки пое по пътя си, обяснява тя като невинна случка забежката на съпруга си с колежката й Емилия. Аз се радвам много за моите успехи и Динев е човекът, на когото  мога винаги да разчитам. Винаги и по всяко време, натъртва певицата, с което нанася мощно кроше на съперницата си. Емилия винаги е ревнувала бясно от това, че съпругът й подкрепя финансово бившата си, а Анелия никога не забравя да й го припомни под думите в невинно интервю или в профила си във Фейсбук.

Явно суперлативите по адрес на бизнесмена не са случайни. Бившата му направи грандиозен самостоятелен концерт в НДК, който според хора от бранша струва луди пари. Друга певица трудно може да си го позволи, но бившата на Динев спокойно наела скъпата зала и платила наема, осветлението и дори хонорарите на оркестъра и балета.

Една фолкпевица не може да си позволи подобно нещо, ако няма богат спонсор или любовник. Явно зад гърба на фолкгърлата стои тайнствен любовнк, или Коко Динев отново се е бръкнал здраво, за да задоволи капризите й.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/y3u0S5z1gwo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *