Шок! Емануела Разкри Страховита Драма! Ето какво я свързва с Анджелина Джоли! Виж тук:

Емануела хубаваГърдите на Емануела са изцяло отстранени и тя има само силикон!

Това призна певицата пред смаяните погледи на съквартирантите си. Даже не помня колко операции имам, каза тя на зяпналите я випове. Имах много голям бюст по рождение и страшно ми пречеше. Докато другите ходеха да си ги увеличават, се наложи аз да намаля моя. Не стига, че не беше естетично – бях много слаба с много големи гърди, но и не можех да спя по корем.

После дойде модата на силикона и си казах – защо не. И леко им промених формата. Проблемът се появи миналата година след раждането на втория ми син. Тогава напипах малка бучка в едната си гърда. Оставих бебето на майка ми и хукнах към Германия. Оказа се доброкачествена, но лекарите ме предупредиха, че може да се образува и друга и затова препоръчаха изцяло да махна и двете. Операцията беше тежка, като на Анджелина Джоли. Сега имам само силикон и кожа отгоре.

Не се ли страхуваш, че пак може да се появи, попита я притеснено Рени.

О, страхувам се! На 6 месеца задължително ходя на преглед в Германия. Правят ми и мамография редовно. Това си е страшничко. Сама се грижа за двете си деца и нямам право да ги оставя. Следя си здравето, даже съм станала маниачка на тази тема.

Принципно сложиш ли веднъж силикон, мастната тъкана се разгражда сама. Изчезва от гърдите ти. Но въпреки това остава малко, колкото да ти направи беля. При мен я направи. Дано на друг не се случва! Много тичане и пари трябват после, да не говорим, че може да стане и най-лошото, въздъхна певицата и огледа зорко деколтето си, но там засега всичко е наред.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/zx0K3fPlSNA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Хахаха задължително в Германия трябва да се прегледа представи си . Ебаси чучелото ,и бе да си е махала гърдите умишлено толкова е остлабнала че така или иначе нищо нямаше да има ако не шебе силикона ,а сега е като две сплеснти токи отгоре и хахаха

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *