ГОЛИ СНИМКИ на Галин изтекоха в интернет! (СНИМКИ +18) Виж Тук:

Галин (1)Фолкаджията  Галин напоследък се старае да е в епицентъра на скандала, защото това му носи не само слава, но и пари.

Младият красавец се е превърнал в изкусен манипулатор, по когото въздишат хиляди момичета, а даже и доста момчета. Феновете му буквално луднаха, след като преди време чалга идолът пусна в социалните мрежи снимки на изящното си тяло само по бельо.

Тези дни около фолкаджиятаа отново избухна пикантен скандал, след като в мрежата се появи негова снимка, на която Галин обаче е… без гащи.

Доста провокативният фотос  бе разпространен от ядосана и разочарована плеймейтка, която се скри зад анонимен ник, за да не се излага.

Сексапилната мадама изкарала сериозен виртуален флирт с певеца. Двамата си писали дълги и страстни писма във Фейсбук и накрая чувствата се нажежили дотолкова, че си разменили голи снимки, възхитили се един от друг и си обещали да  се видят съвсем скоро на живо. Изкусителката обаче избесняла, когато в един момент Галин престанал да й пише, а  очакваната „скорошна“ среща на живо така и не се състояла.

Тя се почувствала за прелъстена и изоставена от Галин и за отмъщение публикувала голата му снимка. Вместо да му отмъсти обаче, му направила реклама! И още тълпа мераклийки започнали да го атакуват в мрежата, опитвайки да се докопат до леглото му.

Според светската мълва обаче Галин си пада повече по обожателИ, отколкото по обожателКИ.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *