Невероятно! Желязната Лейди Миглена Ангелова избухна в горещи сълзи: Вижте защо:

Миглена ревНевероятно, но се случи! Непоклатимата желязна лейди Миглена Ангелова избухна в сълзи на 42-ия ден от пребиваването си в луксозния затвор ВИП Брадър.

Тя, която устоя на всички нападки, която с усмивка приемаше обидите, че спи в тетариум, че е вещица, че е мъжемелачка и привидно не се трогваше от пороя епитети, които й лепяха един след друг съквартирантите, внезапно… се обля в сълзи!

Причината за сълзите на Миглена е толкова шокираща, че дори Емануела не повярва в началото и помисли, че приятелката й се смее, но после се втурна да я утешава, без да знае как да й помогне.

Новината, че за нея са гласували 40 процента от зрителите, извади Миглена от удобните обувки на саможива и самодостатъчна жена.

„Ти представяш ли си? 40 процента гласуват за мен! И не по фейсбук, където е лесно – натискаш веднъж с мишката, а по телефона. Избирали са номера ми за спасяване цифра по цифра и са изпращали SMS. И са плащали за това. Някои може би са се лишили от две кафета, а други – от един хляб! Заради мен! Това не мога да си го представя, не мога да го понеса. Че някой ще се лиши от хляб, за да ме спасява!

Никой в живота ми не е правил към мен такъв жест. Винаги съм се борила сама, винаги всичко съм постигала сама. И сега изведнъж едни непознати хора правят трогателен жест, за да ме спасят.

И най-много ме притеснява, че не зная кои са и не мога да им върна доброто. Да им благодаря поне!

Не съм свикнала така.  Искам да направя нещо за тях, а не мога“.

След което Миглена се разплака още по-силно:

„На всичкото отгоре плача! От години не съм го правила каза учудено тя и се разхълца още повече!“

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/hu4m6G7g6oU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *