Щерката на Андрей Слабаков се прави на Анджелина Джоли

Йоанна Слабакова
Йоанна Слабакова

Единствената дъщеря на артистичното семейство Слабакови – Йоанна, отдавна вече не е малко момиченце със скъсани джинси и широки блузки. Дъщерята на Ернестина Шинова и Андрей Слабаков е наследила сочните устни на майка си и съвсем съзнателно подчертава приликата си с холивудската красавица Анджелина Джоли. Според Ернестина дъщеря й прилича външно повече на баща си, но на пръв поглед Йоанна е наследила само буйната черна грива на Слабаков.

Андрей Слабаков и Ернестина Шинова
Андрей Слабаков и Ернестина Шинова

Въпреки поразителната външност дъщерята на артистичното семейство няма никакви намерения да върви по стъпките на родителите си. Миналата година Йоанна завърши Националната природо-математическа гимназия в София и вместо за червен килим мечтае за бяла лекарска престилка. Биологията била специалният предмет на красавицата и много й се удавала.

Родителите й неведнъж са казвали, че детето им е единственият нормален и разумен член на семейството и всъщност то се грижи за тях. От съучениците на момичето и снимките му в социалната мрежа обаче става ясно, че Йонна е наследила купонджийския нрав на Андрей и Ернестина. Тя е първа на всеки купон и преди да завърши училище, минавала за едно от отраканите момичета в класа си. Съучениците й разказват, че Йоанна се криела зад училището с цигара в ръка още от 9-и клас. Андрей Слабаков бързо я разкрил, но нямало как да й се скара заради репутацията си на най-върлия тютюнджия в държавата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/TobYawoMzd0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *