Шок! Дамска ласка разделила Маша и Гришо!

Маша с женаПрекалената отдаденост на приятелките си  и увлечението на Мария Шарапова по определени представителки от нежния пол била причина Гришо да се почувства излъган и да я зареже.

Версията се тиражира от жълти руските медии, които охотно дават примери със снимки, които тенесистката си е правила със свои приятелки. Сайтовете твърдят, че новото й увлечение е тайнствена брюнетка, на която Шарапова  не успяла да устои и се предала на чара й.

Гълъбчета били щракнати  преди няколко дни на остров Свети Стефан в Черна гора, където палаво се отдавали на различни морски радости и  развлечения. В началото се смяташе, че тайнствената чернокоса дама е  приятелка на Маша, обаче медиите съзряха в отношенията им не само приятелство и някои я  наричат вече  „нейното ново нежно увлечение“.

Според публикации в наши сайтове,  Гришо бил чувал по-особените наклонности на колежката си още преди да се запознае с нея. Но се уверил, че се чувстват добре заедно. Пак според слухове,  тя му обещала, че няма да палува с друго, докато двамата  са заедно. Нашенецът обаче бил убеден от колеги, че редовно е лъган и тя му кръшкала, затова внезапно й бил шута.

Явно в момента тече кампания за очерняне на Шарапова, защото бе замесен и рок музикантът Адам Ливайн, който е бил нейно гадже. Той пък я определил като умряла жаба в леглото.

Намесиха се и компетентни лекари, които твърдят, че част от спортистките  стават жертва на хормоните от анаболните лекарства, които поглъщат и започват да изпитват неистово влечение към жени. Това обаче противоречи на факта, че много от тях после се омъжват и имат щастливи бракове.

Къде е истината никой не знае в момента. Маша наистина може просто да е отишла на почивка с приятелка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *