Потресаващи разкрития за Мария Шарапова, Гришо подложен на зверски тормоз

0

Красавицата оголи своите потайности в Twitter

Мария Шарапова
Никой не може да ме излъже

Притисната до стената от своите многобройни фенове, Мария Шарапова се престраши да разкрие най – големите си тайни. В мрежата за социално споделяне Twitter тя отговори на някои откровено неудобни въпроси, а признанията ѝ предизвикаха опустошителен медиен взрив.

На първо място Шарапова шокира с твърдението, че има дарба на ясновидец и стига да поиска, може да разчете мислите на всеки човек. Това тя направи в отговор на запитване, как се разбират с Григор Димитров и не се ли страхува, че може да ѝ изневери.

„Аз съм ясновидец. Малко са тези, които могат да ме излъжат, а за Гришо е напълно невъзможно. Защото освен, че мога да прочета мислите му, аз го познавам повече от добре и предусещам всяка негова крачка. Какво ще правя, ако се разделим? Има един човек, когото харесвам и бих отишла на необитаем остров с него. Казва се Колин Фарел…”

Мария призна още, че се определя като „момиче с ужасен характер”. Това най – добре усещал нашият Григор, който в определени моменти просто избягвал да ѝ се мярка пред очите. Друго интересно нещо е, че Шарапова обмисля момента, в който ще боядиса косата си кестенява и ще се превърне в класическа брюнетка.

http://www.youtube.com/watch?v=OqDCsXT90zI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *