Шок! Годеникът на Джена – Джино съвсем не е ерген

Джино ДженаЕдин от  най-странните участници в тазгодишния сезон на „ВИП Брадър“ – Джино Бианканала, се оказа, че също крие много тайни.

И това не е само годежът му с Джена.  Нашенецът, който е с ромски произход, но с дота фини черти на лицето,  си е сменил името от Гино /галено от Георги/  на Джино. А  фамилията му Бианканала не е измислена, а просто я е взел законно. Като приел името на…жена си.

Да, правилно четете, Джино е женен, но по сметка. През 2010 година нашенецът, който отдавна има американско гражданство набързо сключил брак  с италианка. Това бил един от онези популярни уговорени бракове, чрез които съпругата също придобива гражданство. Тя била в САЩ без виза и й предстояло изгонване от страната, затова предложила на случайния си познат да я вземе за жена. Церемония и бели рокли нямало, те само се подписали в кметството. Според уговорката тя трябвало да му плати 15 хиляди долара, за да сключат брак.

Джино бил необвързан, не смятал скоро да прави семейство, затова се съгласил. Освен парите, които му дошли накуп, той също се облагодетелствал от фиктивната женитба. В кметството настоял да вземе фамилията на съпругата си и така станал Бианканале съвсем законно.

Той пък мечтаел за ново име, тъй като в САЩ се гледало по един начин на италианци, германци, англичани и французи, а по съвсем друг на преселници от бившия соцлагер и на всички, чиято фамилия завършва на оф.

Новобрачната двойка дори направила опит да живее заедно, но нашенецът имал навика да осъмва по дискотеки и клубове и на младоженката й дотегнало. Затова излязла да живее самостоятелно.

В същото това време Джино се влюбил в Джена и й предложил брак, само че трябвало да изчака до 2015-та година за сватбата. По закон можел да се разведе с италианката след като минат пет години. Тогава тя остава завинаги американка.

Дали Джена е знаела, че любимият й е женен, или не, тепърва ще стане ясно. Най-вероятно амбициите на Нико Тупарев са да я вкара в предаването и да сватоса отново гълъбчетата, или поне да изстиска всичко от скандала между тях. Засега Джино се държи повече от прилично и леко себично, каквато роля е решил да играе. Фактът, че останалите го приемат е показателен от номинациите. Той не получи нито един глас за изгонване от къщата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *