Богаташ! „Бедният“ Криско къта милион в банковата си сметка

Криско шапкаНашумелият рапър  Криско всъщност е милионер.

Макар че живее скромно и никога  не е демонстрирал висок стандарт на живот, неочаквано стана ясно,  че габровецът има доста  солидни финансови възможности и мое да си позволи почти всичко, което пък не могат  доста певци с много по-дълъг стаж на музикалната сцена.

Парите му обаче не идвали от изявите му на сцената.

Семейството му има доста процъфтяващ бизнес, за който той никога не е споменавал. Но пък мама и татко са го  осигурили материално за много време.  Той притежава скъпи автомобили, както и две жилища в столицата. Но като типичен габровец цепи стотинката на две и не живее като милионер.  Фокусирал се е здраво  в кариерата си и се хваща с всякаква работа, за да се придвижи напред и да увеличи славата и финансите си. Понякога  харчи  доста по нощните заведения, но това става рядко, когато иска да разпусне и  да впечатли момичетата, които му се лепят като мухи на мед.

Междувременно той припечелва доста със собствения си труд. Само от шоуто „Като две капки вода“, а сега и като жури и ментор в Х фактор, той ще закръгли сто бона. Освен това тарифата му за участие в клубовете е равна с тази на Преслава – най-скъпо платената чалга изпълнителка. Криско обаче вкарва маст от парите в собствената си продуцентска фирма и открива и става мениджър на  млади таланти. А вложеното в тях ще му се върне многократно след време.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *